logo
BarnaPorters Fiatc FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Roger Figueras: “El futbol sense espectadors perd part de la seva essència”

Publicat per: Carola Ugrinovic 30 d'abril de 2020


El segon capità de la Pobla de Mafumet, Roger Figueras, suporta el confinament com pot, com tots. Centrat en el dia a dia i amb l'objectiu d'estar preparat per a quan es torni a l'activitat, respon a Futbolcatalunya

@CarolaUgri
Roger Figueras, Pobla Mafumet

Roger Figueras, segon capitá poblenc/FOTO: R.F.

Com està portant Roger Figueras el confinament?

Al principi, va ser difícil, donat que vaig haver d'adaptar-me a una nova rutina d'entrenaments i horaris. Ara que,  estic adaptat i tinc la meva rutina, ho porto bastant bé.

Ha canviat molt la teva rutina durant aquest estat d'alarma?

Sí, està clar perquè l'exigència física dels entrenaments que realitzes al camp és diferent a la que pots fer a casa. A part d'això, com et comentava abans, he hagut de variar el meus horaris i també canviar, una mica, la meva alimentació.

 

"El club estudia totes les opcions possibles que puguin sorgir"

 

Explica'ns en què consisteix la rutina d'entrenaments.

Depèn del dia. Durant la setmana intento treballar, incorporar i combinar una mica de tot, cardio, core, força... Hi han dies que faig doble sessió mentre que d'altres, només entreno al matí i ho allargo.

Com es troba l'equip?

Tenint en compte, la situació tant complicada que travessem, l'equip està bé, són uns grans professionals i cadascú ho està  portant el millor possible. És veritat, que poder fer un entrenament virtual tots junts, una vegada a la setmana i poder veure'ns i parlar ens ajuda moltíssim.

Roger Figueres, Pobla Mafumet

Quarta temporada en el filial tarragoní/FOTO: R.F.

En aquestes darreres setmanes s'està debatent molt sobre el final de la temporada. Quina és la postura del club?

El club està pendent dels aconteixements i estudiant totes les opcions possibles que puguin sorgir per estar preparat per qualsevol decisió que prengui la Federació.

 

"Serà complicat que la decisió final sigui positiva per als clubs"

 

Per la seva banda, la Federació sembla que cada vegada, té més clar que donarà per finalitzades la Segunda B y la Tercera sense descensos i amb ascensos express en una seu fixa. Què penseu d'aquesta proposta?

Serà complicat que la decisió final sigui positiva per als clubs, a alguns els beneficiarà i a molts els perjudicarà. Crec hem de parlar quan la decisió estigui presa i, a partir de llavors, decidir com afrontem els mesos posteriors.

Existeixen moltes especulacions sobre la presencia o no d'espectadors als estadis la temporada vinent. Com veuries jugar a porta tancada?

Està clar que no seria el mateix, al cap i la fi, el futbol sense espectadors perd part de la seva essència però som conscients que, a partir d'ara, moltes coses canviaran i ens haurem d'adaptar.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies