logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Ramon Maria Calderé, l’escollit per pilotar la nau escapulada

Publicat per: Jordi Mestres Rius 9 de juliol de 2018


El Badalona ha escollit l’entrenador de Vila-Rodona per a ocupar la banqueta de Montigalà la propera temporada. Calderé ja va dirigir el conjunt escapulat entre el 2002 i el 2005

JORDI MESTRES @jordimestres7

Ramon Maria Calderé va pujar l'Olot a Segona B en la seva última temporada a Catalunya // FOTO: Jordi Mestres

L’última banqueta catalana de Segona B que quedava per definir ja té propietari. El Badalona ha escollit a Ramon Maria Calderé. Ho ha fet tard, un 9 de juliol, després de la inestabilitat patida pel club les últimes setmanes arran dels problemes amb l’Ajuntament i la conversió en S.A.E. Calderé és un vell conegut, ja que va dirigir el conjunt escapulat entre 2002 i 2005. L’etapa va ser exitosa, ja que es va saldar amb dos campionats de lliga de Tercera Divisió, una Copa Federació i l’anhelat ascens a Segona B. El tècnic de Vila-Rodona va dirigir una sola temporada al Badalona a la categoria de bronze. Ara afronta la difícil missió de substituir a Manolo González, qui va estar quatre anys a la banqueta escapulada.

Caràcter li sobra i capacitat també. Calderé ha demostrat durant una llarga trajectòria a les banquetes que els seus equips són competitius. Té molts ascensos a les esquenes i ha dirigit amb èxit a Reus, Burgos, Castelló, Terol o Olot. L’equip garrotxí va ser l’última experiència de Calderé a Catalunya i també l’últim ascens del tècnic de Vila-Rodona.

Després d’una trajectòria amb moltes voltes, Calderé ha prioritzat entrenar a Catalunya. Resideix a Cambrils i la seva família és a Barcelona. Amb 59 anys, toca torna a casa i a un lloc conegut com Badalona. Quan torni de Mèxic es durà a terme la presentació oficial, prevista per la propera setmana. Amb les renovacions de Moyano i Robusté i l’arribada de Calderé el nou projecte escapulat pren forma.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies