Twitter Facebook 24 jul. 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Rafael Luque se suma al projecte Terrassa

Publicat per: redaccio 28 de maig de 2015


Rafa Luque, pare de l'ex futbolista Albert Luque, es suma a l'embolic que envolta al Terrassa. En aquest cas arriba amb solucions mentre, d'altra banda, segueixen les reunions entre el màxim accionista i un futur comprador i les denúncies dels jugadors ja arriben a l’AFE

Problemes i més problemes / FOTO: TERRASSA

Problemes i més problemes / FOTO: TERRASSA.COM

És la casa dels embolics. Nou episodi lamentable entorn del Terrassa FC amb situacions que treuen de polleguera una mica més als futbolistes del primer equip que ja han començat a enviar les seves denúncies per impagament a la Asociación de Futbolistas Españoles (AFE).

La situació és rocambolesca i perillosa: el màxim accionista s'ha reunit aquest matí amb un futur comprador (Wospac) i l'Ajuntament, però aquesta tarda ha fet el propi amb Rafael Luque, pare de l'ex futbolista Albert Luque, una família totalment identificada amb la ciutat.

La realitat és molt complicada. Al matí era el director general de l'empresa compradora, Álex Bosacoma, qui afirmava que ara “haig de parlar amb els advocats per saber el temps que trigaran per fer una auditoria. Serà llavors quan em posi en contacte amb el capità i després ens reunirem amb cadascun dels futbolistes per parlar del nou projecte”. Això és el que deia Bosacoma i apareix publicat en terrassadigital.cat.

És més, Jesús Fernández, màxim accionista,  assegurava que “estic content amb que s'arribi a un principi d'acord”.

Sergio Montero dóna la cara

A aquesta trista realitat apareixen més protagonistes. Tal com va admetre el capità Sergio Montero a terrassadigital.cat, ara es suma al projecte Rafael Luque encara que, segons el capità, “no m'ha parlat de comprar el club sinó de gestionar. M'ha dit avui mateix que el primer que faria seria pagar els deutes als futbolistes i després parlar amb el màxim accionista. També m'ha comentat que desitja reunir-se amb l'alcalde com a primera condició”.

Mentrestant, la plantilla, a qui se'ls deu més de 80.000 euros, han començat a cursar les corresponents denúncies davant la Asociación de Futbolistas Españoles (AFE). El termini per cobrar acabaria el proper 30 de juny encara que Montero “jo no estic molt entusiasmat”.

Rafa Luque, pare del ex jugador Albert Luque / FOTO: EsportsTRS

Rafa Luque, pare del ex jugador Albert Luque / FOTO: EsportsTRS

A última hora d'aquest dijous, les xarxes socials anunciaven un principi d'acord entre Jesús Fernández i Rafael Luque, una autèntica bogeria.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies