19 nov. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Radosav Radulovic signa per l'EFAC Almacelles

Publicat per: redaccio 2 de juliol de 2018


El Grup II de la Primera Catalana ja té totes les seves banquetes completes. L'últim a signar ha estat Radosav Radulovic per l'EFAC Almacelles

Un històric arriba a la banqueta de l'EFAC/ FOTO: EFAC ALMACELLES

Tot un històric torna a Catalunya per posar-se al capdavant d'un nou i apassionant projecte a l'EFAC Almacelles, Radosav Radulovic. L'exfutbolista de la UE Lleida de 1998 al 2.000), Benavent i Alcampell, entre molts, torna d'aquesta manera a Catalunya desprès del seu pas pel Mequinensa.

Va debutar a la banqueta del At Segre, va seguir en el Torrefarrera, Altorricó i, finalment, al Mequinensa on, segons destaca la pàgina web del seu nou club "va quedar tercer del grup 2 de la Regional Preferent aragonesa sense perdre un partit a casa".

Radulovic completa així la única banqueta que estava pendent dels 18 que completen el Grup II de Primera Catalana (VEURE MERCAT). De fet, és el dècim tècnic que s'estrenarà en el càrrec aquest proper curs.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com