logo
BarnaPorters Fiatc FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Préstec de 2 milions i superàvit

Publicat per: Manuel Segura Martinez 21 de maig de 2020


La Federació Catalana ha tramitat la petició d'un préstec de dos milions d'euros a l'Institut Català de Finances per a aquest dur exercici del 2020; d'altra banda, presentaran un benefici proper als 300.000 euros a l'Assemblea

FCF, junta

Pendents de la propera junta directiva/FOTO: Álex Gallardo

L'ERTO no frena l'activitat de la Federació Catalana de Futbol. És més, el personal que es manté en l'estructura prossegueix amb el treball diari amb el seu president, Joan Soteras, al capdavant. De fet, dies enrere van rebre la confirmació per part de l'Institut de Crèdit Oficial d'un crèdit de Caixabank per dos milions d'euros a retornar en 5 anys a un interès atractiu (1,5%).

La FCF argumenta aquesta sol·licitud sobre una base de 'seguretat econòmica' o 'tensió de tresoreria' i cobrir així el retard del pagament de subvencions per part de la Generalitat i RFEF o la pèrdua d'ingressos per patrocinadors i drets arbitrals. En l'última junta telemàtica ja es va abordar aquest assumpte.

Més números

D'altra banda, ja se saben els números per a presentar a l'Assemblea que tancarà l'exercici 2019 amb un superàvit pròxim als 300.000 euros. La voluntat és que se celebri a terres gironines encara que el responsable encara no ha estat capaç de tancar la destinació.

Pendents de la junta directiva de finals d'aquest Maig, poc després el president Joan Soteras i la seva junta reconfirmaran als clubs que cobraran les anunciades subvencions per les campanyes 'Orgullosa' i 'Tots som un equip'. A més, anunciaran als seus afiliats que no sols no patiran cap augment en la quota d'afiliats ni en el Portal del Federat, sinó que rebran descompte com a Mutualistes i en altres conceptes que l'administrador general, José M. Calle, treballa des del silenci.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies