logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Pols total entre Sanku i Joel Marigot

Publicat per: redaccio 19 de febrer de 2019


A falta del millor per arribar, el pols que mantenen en la classificació de golejadors de la Segona Catalana Sanku Sabbic (Guíxols) i Joel Marigot (Valls), amb 23 gols cadascun, és apassionant

 Manel Vilaro i Francesc Fabregas

Sanku Sabbic (Guíxols) i Joel Marigot (Valls) estan igualats en la classificació de golejadors de la segona catalana amb 23 dianes cadascun. Pols interessant entre els dos màxims realitzadors de la categoria amb un ampli marge (12 jornades) pendent de disputar-se fins al final de temporada.

El davanter del Baix Empordà acumula aquesta xifra en la qual s'inclouen 4 gols des del punt de penal en un total de 21 partits mentre que el punta de l'Alt Camp només ha materialitzat dos des del punt fatídic en 19 trobades.

En la resta de grups destaca Arturo Gandara (V, Artesa de Segre) amb 20, un triple empat entre Jordi López (II, Turó Peira), Victor Nicolás (Sabadellenca) i Sergi Puig (IV, Vic Riuprimer) amb 19, i la parella Carlos Henarejos (Joventut Ribetana) i Jan Antoni González (III, At. Sant Just), amb 14.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies