logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Pedro Dólera: “Ara toca superar el Tamaraceite"

Publicat per: redaccio 6 de juny de 2019


L'únic que es demanava era no haver de fer molts quilòmetres després de la 1a eliminatòria per l'ascens a #2bg3, però la llei de Murphy no perdona i ara tocarà anar a Las Palmas. Si es puja, tot valdrà

Pedro Dólera, Prat

Pedro Dólera davant d'una de les fons emblemàtiques de la seva ciutat // FOTO: JORDI MESTRES

"Ja no torno a demanar mai més una cosa abans d'un sorteig i ens conformarem amb el que toqui que és el que farem. Ara toca superar el Tamaraceite ". Qui així parla és el tècnic de l'AE Prat, Pedro Dólera. Va tornar el dilluns a les 13 hores de Ceuta, va entrenar només arribar al Sagnier i, després del sorteig que els va aparellar el Tamaraceite, ja tenia tots els apunts a la mà. Segur que el crack, Pepe Delgado, té molt a veure.

 L'entrenador potablava sap que “es tracta d'un equip amb bon tracte de pilota, compta amb gent potent, qualitat i amb historial com Aythami, David González, López Silva o el seu porter Jonay. A tots aquests bons futbolistes cal afegir la joventut que també tenen ".

La gran mascota dels potablava/FOTO: @Mark_SplashFoto

Dólera ens comenta una curiositat abans de jugar aquesta segona fase per l'ascens a segona B: "El president del Tamaraceite, Héctor Ramírez, és germà del màxim dirigent de Las Palmas, Miguel Àngel" i no se li escapa que "porten quatre ascensos consecutius en quatre temporades. Tenen una bona defensa, combinen dos sistemes (4-4-2 a Eivissa) i davant tenen dos cracks com són Jeremy i Eros. Ja he pogut veure dos partits seus".
El Prat, que vol superar els 1.500 espectadors que van acudir al primer partit de la promoció contra el Ceuta, lamenta haver de jugar a les 12 hores tot i que és una circumstància obligada per la RFEF i els desplaçaments dels equips canaris.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies