logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Oriol Alsina: "A Portugalete cal marcar un gol"

Publicat per: redaccio 29 de maig de 2019


El Llagostera partirà aquest divendres rumb a Portugalete amb una renda de 2-0 aconseguida en l'anada encara que els d'Oriol Alsina tenen molt present les absències de Pitu Comadevall (greu lesió) i Pol Gómez (per sanció)

@ManuelSeguraM

Llagostera, Oriol Alsina

Oriol Alsina, tècnic Llagostera/ FOTO: @Mark_SplashFoto

Acostumat a mil batalles, sona estrany escoltar a Oriol Alsina, tècnic del Llagostera, recórrer a una prudència, que sona excessiva, encara que sempre acostuma a ser bona consellera. La família que dirigeix l'experimentat tècnic gironí segueix encara en estat de 'xoc' per la greu lesió que pateix el mite Pitu Comadevall i que li portarà aquest divendres al quiròfan per ser operat de trencament del lligament creuat anterior.

"Ja sabem el que ens espera", afirma Alsina, sabedor que "hem de ser el Llagostera de sempre. Cal sortir com si fos un partit de Lliga més i anar pels tres punts. Cal marcar un gol, ho sabem, i ser valents". Amb l'objectiu de passar aquesta eliminatòria i tornar a Segona B, l'entrenador llagosterenc sap que "pot passar de tot. Anem a un camp amb 4 metres més d'ample i 8 més de llarg, d'herba natural i, no tenim ni a Pitu ni a Pol, però mai cal donar res per perdut perquè, si és així, la 'cagues'".
Alsina és dels quals creu que "el futbol injust" i ho diu una persona habituada a guanyar i a escalar sempre posicions. "Si no pugem, la nostra campanya tindrà el mateix èxit que si ho fem. Hi ha coses que no podem controlar com la lesió de Pitu o l'expulsió de Pol. Per això, si pugem, a més, serà un gran premi".

No estaran sols

El que és clar és que el Llagostera, que partirà "aquest divendres al matí amb destinació a Bilbao" on realitzaran una sessió de treball, no estaran sols. "Hem completat un autocar i hi ha molts més aficionats que volen estar a Portugalete, sobre unes 200 persones, és molt gran. Tant de bo els donem una alegria".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies