logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L'Olot buscarà a Múrcia el premi de la Copa

Publicat per: redaccio 19 de setembre de 2017


Després d'haver eliminat a Olímpic i Alcoià, l'Olot de Martín Posse es juga aquest dimecres el gran premi de la Copa del Rei a la Nueva Condomina. Si passa l'examen, li espera el premi d'un 'gran' en la quarta eliminatòria

L'Olot vol el gran premi de la Copa / FOTO: ISAAC PLANELLA

El premi val la pena i deixaria a un costat l'esforç que significa per a un equip modest un desplaçament a Xàtiva, el pols que van mantenir enfront de l'Alcoià i un nou viatge a Múrcia per superar a un històric que posseeix un pressupost que duplica als garrotxins i als quals les urgències els obliguen a partir com a favorits.

Els murcians, que han pogut en la Copa del Rei derrotar amb comoditat a rivals com Cacereño (3-1) i Racing Ferrol (4-1), arriben a la cita després d'haver caigut a casa seva aquest passat diumenge enfront del veí UCAM, ocupen la 13a plaça del grup IV de Segona B i acumulen un triomf, dos empats i dues derrotes. Això fa que el tècnic Manolo Sanlúcar estigui molt qüestionat. Santi Jara serà dubte fins a l'últim segon.

Il·lusió garrotxina

L'Olot, amb tres empats i dues derrotes en la Lliga, buscarà l'èxit en la Nova Condomina sense els lesionats Iván Guzmán, Yeray i Dembo encara que amb una plantilla il·lusionada a accedir a una quarta eliminatòria que culminaria les expectatives a nivell esportiu i econòmic.

Dirigirà el partit el col·legiat valencià Mena Gimeno.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies