Twitter Facebook 24 jul. 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Oliva: "No vinc aquí per a entrenar quatre mesos"

Publicat per: Jordi Mestres Rius 6 de febrer de 2019


El nou tècnic del Lleida Esportiu, Joan Carles Oliva, ha estat presentat aquest dimecres com a màxim responsable del primer equip. L'objectiu es diu ascens. Se la juga en quatre mesos i diu que ve per a quedar-se

JORDI MESTRES @JordiMestres7 

Joan Carles Oliva ja somriu al Lleida E./FOTO: DANI BADÍA

Joan Carles Oliva (04-01-65) sap on es fica. exjugador i ara nou entrenador al Lleida Esportiu, sap que signa per una entitat que només mira pujar de categoria, no n'hi ha un altre objectiu. Ara com ara acaba de veure complert un vell somni que és treballar a la seva casa.

"L'última vegada que vaig estar aquí va ser amb l'Hospitalet, ho vaig dir i no m'he cansat de repetir que un dels meus objectius era entrenar al Lleida. He estat en altres categories superiors però el meu pensament sempre ha estat intentar entrenar a l'equip de la meva ciutat", va comentar.

I ho ha aconseguit encara que només sigui, en principi, per quatre mesos. Oliva ve per totes: "No vinc aquí per a entrenar quatre mesos i anar-me en l'estiu sinó per a fer les coses bé i poder continuar. La ciutat s'ho mereix. A Catalunya, Lleida ha de ser una ciutat de referència i en Segona B i amb aquest camp no es pot estar; el món professional és molt bonic per a tornar a estar", va afegir alhora que va comentar que li acompanyarà Ismael Mariani com segon tècnic.

Oliva va tenir paraules afectuoses per al seu pare, el seu gendre i per al gran Emili Vicente i, encara que no va voler aprofundir molt de sobre l'equip que veurem a les seves ordres, va donar diversos tocs. "Vull un equip 'adaptatiu' i ja els he dit els dos models que adoptarem amb les seves variants. Ho he dit des del primer dia perquè es comencin a xopar i que l'equip sigui capaç de canviar la dinàmica en el mateix joc. Hi ha una sèrie d'objectius com intentar ser profunds, tenir continuïtat... i per a això busques un jugador amb un perfil que et pugui donar el que desitges. Defensivament, ja ho veureu, vull un equip que sigui incòmode i pugui dificultar. Al final, el que veig és que la gent que està a dalt és perquè no rep gols i aquesta ha de ser una senya d'identitat"

El nou responsable de la banqueta blava es va iniciar al Tremp (1993-95) i va passar per Balaguer (1995-1997), Fraga, Barbastro, Alabès (1a, 2006), L'Hospitalet, Aris Salònica, Vila-real B, Salamanca i Nàstic de Tarragona. Com a segon entrenador va estar en el Recre amb Lucas Alcaraz, en Emirats Arabs, amb Quique Sánchez Flores, i en l'Espanyol i ara arriba procedent de Xipre (Omonia Nicosia) on va estar cinc partits de Lliga.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies