logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Octubre transcendental pel Badalona

Publicat per: Jordi Mestres Rius 3 d'octubre de 2019


El futur del club escapulat es decideix a les properes setmanes, tan dins com fora del terreny de joc. El primer equip és cuer del grup 3, mentre l’entitat espera l’arribada de l’inversor per la conversió en SAE

JORDI MESTRES @jordimestres7

El Badalona és el cuer del grup 3 // FOTO: Eloy Molina

El futur del Badalona es decideix en les properes setmanes, tan pel que fa a la part esportiva com a l’econòmica. L’equip escapulat ha tingut un inici de lliga horrible, en el que encara no coneix la victòria després de sis jornades. Un únic punt dels 18 en joc converteixen el Badalona en el cuer del grup 3 i la falta de gol – dos marcats en sis partits – està sent el gran taló d’Aquiles de l’equip d’un Juanma Pons que no troba solucions. En els últims dies s’ha donat a conèixer la rescissió de contracte de Manel Benavente, director esportiu del club.

La última derrota a Castàlia deixa molt tocat l’equip escapulat. La plantilla, però, confia en sortir de la situació tal i com declarava Chema Moreno als companys de Ràdio Ciutat de Badalona: "La part positiva és que l'equip i el cos tècnic no s'està desil·lusionant". Guanyar el València-Mestalla el proper diumenge a Montigalà és clau per al futur esportiu del club.

Pel que fa a la part econòmica, l’Assemblea de socis del Badalona a aprovar la conversió del club en SAE fa uns mesos. Miguel Ángel Sánchez, el president, va afirmar el passat 5 de Juliol que la transformació en Societat Anònima Esportiva seria per Setembre o Octubre. Ja estem en el plaç estipulat i de moment no ha arribat l’inversor.

El mandatari escapulat afirmava a la presentació de Juanma Pons que “si no hi arriba cap proposta hi ha la possibilitat d’incorporar capital extern. No necessàriament de fora, ja que gent de la ciutat s’ha preocupat per la situació del club. Per prudència i sent seriosos, seran els socis els que decideixin”. El futur del Badalona, com veuen, està en joc en tots els sentits durant les properes setmanes.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies