logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Obertes les inscripcions per la Copa Catalunya 2016-17

Publicat per: redaccio 26 d'abril de 2016


Tots els equips campions de Segona ‘B’, Tercera Divisió, Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana ja poden fer la inscripció per participar a la Copa Catalunya Absoluta i Amateur

El CE Sabadell, últim guanyador de la Copa Catalunya/ FOTO: FCF

El CE Sabadell, últim guanyador de la Copa Catalunya/ FOTO: FCF

Els equips que siguin campions de grup de Primera Catalana, Tercera Divisió, Segona Divisió ‘B’ i Segona Divisió participaran en les eliminatòries de la Copa Catalunya Absoluta 2016-17, A la finalització de la present temporada 2015-16. Per aquest motiu, la FCF ja ha obert les inscripcions per a que els clubs s’inscriguin, i la data límit per fer-ho és el dimecres 11 de maig.

Els partits es disputaran en les següents dates:

- Primera eliminatòria: 30 i 31 de juliol, entre els equips campions dels Grups 1 i 2 de Primera Catalana i els equips de Tercera Divisió i Segona ‘B’.

- Segona: 6 i 7 d’agost, entre els classificats de la primera eliminatòria.

- Tercera: 13 i 14 d’agost, entre els classificats de la segona eliminatòria.

- Quarta: les dates es definiran properament, i jugaran els classificats de la tercera eliminatòria i els tres equips de Segona Divisió ‘A’.

Inscripcions per la Copa Catalunya Amateur 2016-17

Tots els campions de grup de Segona, Tercera i Quarta Catalana es poden inscriure per participar en aquesta competició. Els equips que tenen la possibilitat de quedar campions han de comunicar-ho al Departament de Futbol Territorial abans del dimecres 11 de maig. Les eliminatòries es duran a terme en les següents dates:

- Primera: 21 i 22 de maig, entre els campions de Quarta Catalana que hagin finalitzat la lliga fins el 15 de maig. El sorteig tindrà lloc el proper dimarts dia 17 a les 12.00 hores a la seu de la FCF.

- Segona: 28 i 29 de maig, entre els classificats de la primera eliminatòria.

- Tercera: 4 i 5 de juny, entre els classificats de la segona eliminatòria i els campions de grup de Segona i Tercera Catalana.

- Quarta: 11 i 12 de juny, entre els classificats de la tercera eliminatòria.

- Cinquena: 18 i 19 de juny, entre els classificats de la quarta eliminatòria i els campions de Quarta Catalana que finalitzen la competició el 12 de juny.

Les següents eliminatòries se celebraran a partir del mes d’agost de 2016.

En les dues Copa Catalunya no poden jugar els equips filials i dependents si el principal té dret a participar- hi. A més, la competició es desenvoluparà pel sistema d’eliminatòries a partit únic, i en cas d’empat, es procedirà al llançament de penals.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies