27 juny 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Nou representants del futbol català per a Madrid

Publicat per: redaccio 11 de març de 2016


El futbol català comptarà amb nou representants en la propera Assemblea de la Federació Espanyola que es durà a terme el proper 22 de Març

Subies i Villar aniran de la mà/ FOTO: FCF

Subies i Villar aniran de la mà/ FOTO: FCF

Prossegueix l'ambigüitat i la complexitat legal entorn a les futures eleccions a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol encara que, una vegada es va anul·lar l'inici del procés el passat 22 de febrer, Villar ja té data per convocar als seus a Las Rozas.

Aquest proper 22 de Març estan cridats tots els representants del futbol espanyol a Madrid amb la finalitat d'aprovar l'exercici econòmic del 2015 i el pressupost del 2016, el reglament de les eleccions a la RFEF, segons marquen els estatuts de la mateixa Federació, i xifrar així, entre altres coses, el nombre de assembleistes. Tot apunta que es passarà dels 180 actuals a 140.

Aquesta reducció afectarà als diferents representants de les Territorials. En el cas de Catalunya, els nou que, en teoria, haurien d'haver acudit a l'Assemblea ordinària del juliol passat del 2015, haurien de repetir ara encara que també caldrà esperar a si són menys. Amb Andreu Subies, president de la FCF, al capdavant, i FC Barcelona i RCD Espanyol, com a clubs professionals, estan marcats L’Hospitalet, Sant Andreu i Damm pels amateurs.

El curiós és que encara es mantenen Óscar Álvarez (actual segon tècnic del Llagostera) i Àlex Talavera (president de la UE Cornellà) com a representants del col·lectiu de futbolistes. Per part arbitral acudirà el col·legiat David Medie. La renovació de tots aquests càrrecs es produirà la propera convocatòria d'eleccions a la RFEF (abans del 30 de Juny?), si la burocràcia i la política no ho impedeix.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com