20 nov. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Nou pas cap a endavant de la Mutualitat de futbolistes

Publicat per: redaccio 30 de gener de 2018


La Mutualitat Catalana de Futbolistas ha presentat el nou Canal de Lesions, inclòs en la nova Plataforma de Comunicació de la Mutualitat. L’acte s’ha desenvolupat a la Sala d’Actes de la Federació Catalana de Futbol amb la presència de la majoria dels metges de la MCF

PREMSA MUTUALITAT DE FUTBOLISTES

Per una plena recuperació: (rehabilitació, readaptació i tornada al futbol)/ FOTO: MUTUALITAT

Un canal de lesions format per 28 vídeos sobre les principals lesions que pateixen els nostres jugadors de futbol que diàriament són atesos a la Mutualitat Catalana de Futbolistes. Els vídeos expliquen la lesió, el seu tractament, i els passos que el jugador haurà d’anar superant per arribat a la plena recuperació (rehabilitació, readaptació i tornada al futbol).

El jugador rep mitjançant un SMS des de la Mutualitat la seva baixa mèdica conjuntament amb un link que li porta directament, amb un sol clic, a la pàgina on pot veure el vídeo de la seva lesió.

Els metges de la Mutualitat Catalana de Futbolistes són els encarregats d’explicar cada una de les 28 lesions més freqüents entre els nostres esportistes. L’objectiu és conscienciar als lesionats de que amb una bona informació mèdica i implicació, la curació d’una lesió es farà més efectiva.

En aquest projecte participen els metges dels quatre equips mèdics de la Mutualitat Catalana de Futbolistes que dirigeixen els doctors Ramón Cugat, Emili Moragas, José Aragón i Jaume Vilaró.

Dr Ramon Cugat, un referent de la medicina mundial a la Mutualitat de Futbolistes/ FOTO: B.B.

La nova Plataforma de Comunicació de la Mutualitat englobarà canals com aquest de les lesions, canal de formació on line, canals de informació i divulgació mèdica, i també en un futur canals de docència impartides pels nostres metges de la Mutualitat adreçades a facultatius.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com