logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

"No li salvarem la vida als clubs però però buscarem que vegin com la FCF està al seu costat"

Publicat per: redaccio 31 de maig de 2020


Divendres passat el 'vice' esportiu de la FCF, Jordi Bonet, va repassar en 'Televisió del Ripollès' tota l'actualitat del futbolcat després de donar per nul·la la temporada en el futbol base i admetre ascensos/no descensos en l'amateur

Jordi Bonet, FCF

Jordi Bonet, vicepresident FCF/FOTO: televisioripollès

Durant mitja hora, el vicepresident esportiu de la Federació Catalana, Jordi Bonet, va mostrar el seu costat més didàctic en una entrevista plàcida que li va servir per a transmetre un missatge ple d'il·lusió per al futbol català. Sense cap problema a admetre que "ja portem vuit anys a Girona i sempre hem estat al costat dels clubs", l'arbucienc es va posar a la disposició de "tot aquell que vulgui trucar-me i que no s'especuli", va aclarir que "el futbol base és formació i la competició comença en l'amateur" i va afirmar que mentre el futbol formatiu podria començar "al novembre", les categories superiors ho poden fer "a l'octubre".

Si creuen oportú, poden seguir amb atenció l'aparició televisiva de l'únic vicepresident que ha afirmat la seva voluntat futura de ser la màxima autoritat del futbol català. Aquestes frases les podran escoltar en 'Televisió del Ripollès'. 

"La decisió (sobre final de temporada) no s'ha cuinat ara sinó que ja fa dies que s'estava parlant".

"Sabem que tothom no està content però no hi havia una altra decisió".

"Érem 34 directius a l'última junta i va haver-hi 34 SÍ, zero abstencions, zero nuls i es van donar bones explicacions per part del president, secretari general i administrador general".

"No va ser una decisió fàcil ni tampoc vol dir que sigui la definitiva perquè es poden canviar algunes coses".

"Ens basem en el tema legal i la decisió està assegurada per molts advocats i la pròpia Secretaria Gral. d'Esports. Si hi ha dubtes, prefereixo que la gent em truqui a mi però no especuli".

"Si jo fos president de club i tingués 2/3 equips que poguessin ser campions, estaria enfadat però tot passa per 1) viure una situació excepcional i 2) no ets campió."

"El que s'ha fet en el futbol amateur és impossible fer al 99% en el base per l'estructura piramidal".

"El futbol base és formació, la competició comença en l'amateur. Vull que es respecti aquesta decisió".

"Podríem ara intentar acontentar un 30/40% de clubs però l'any següent tindria conseqüències per a un munt més i haurien més preocupacions".

"Hem tingut més suports, que tampoc necessitem perquè són decisions que hem de prendre la FCF, que crítiques".

"Avui no es pot dir si hauran 2 o 4 grups de Primera Catalana, cal treballar amb moltes expectatives".

Jordi Bonet, FCF

Als estudis de Televisió del Ripollès aquest passat divendres

"De cara a la propera Assemblea, que no serà abans de final d'any, cal estar preparats".

"Jordi Bonet està disponible per a tothom".

"Tinc l'esperança que algun equip (no vull que ningú plegui ehh), però que algun es retiri aquests pròxims dies i pugui pujar el Camprodón. És un club al qual tinc una estima especial".

"Poden haver-hi ascensos compensats en el futbol base".

"Ajudes? No li salvarem la vida als clubs però buscarem la manera que vegin que la FCF està al seu costat".

"Jo demano: 1) precaució als pares i als nens i 2) clubs!!, confieu en nosaltres, no us fallarem. A Girona portem vuit anys i hem estat molt pròxims als clubs".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies