logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Molo, un ídol per a la banqueta del Lleida Esportiu

Publicat per: Jordi Mestres Rius 5 de juny de 2019


El club blau aposta per una de les seves majors llegendes. L’ex futbolista andalús, de 33 anys, signa per dues temporades en la seva primera experiència com a entrenador

JORDI MESTRES @jordimestres7

Molo va jugar quatre temporades al Lleida Esportiu // FOTO: Jordi Mestres

Fa unes setmanes Molo es retirava al CD Ejido. Després d’una carrera de 14 anys, deia prou. Almería, Figueres, Villarreal B, Osasuna B, Guijuelo, Lorca, Murcia, Ejido... i Lleida Esportiu. Aquest últim, el club de la seva vida. I és que és en el que ha jugat més partits (106) i on ha viscut experiències inoblidables. Tres play-off en quatre anys el van convertir en un ídol per a l’afició. Però sobretot va ser el seu caràcter el que va enlluernar a un Camp d’Esports que fins i tot li va dedicar un tifó. Des dels penals de Sevilla té un assumpte pendent a la terra ferma i torna per a resoldre’l.

L’ascens és el vell objectiu del Lleida Esportiu, que ara mateix està en hores baixes. Tres anys sense play-off és massa temps per a un club que té com a objectiu tornar al futbol professional. Dependrà de la feina de Molo, que fins ara no ha entrenat mai a cap equip a nivell amateur.

L’andalús ha signat un contracte per dues temporades amb el Lleida (2021). Temps suficient per a dotar l’equip d’un compromís que va demostrar sense excuses en la seva etapa de futbolista. Torna un referent a la terra ferma. Un ídol aterra a la banqueta del Camp d’Esports.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies