16 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Miguel Ángel Ramos: “Lo d’en Santi Triguero és impressionant”

Publicat per: redaccio 18 de novembre de 2015


És un dels grans porters de la categoria. Miguel Àngel Ramos llueix els colors d'un Vilafranca que mira a la promoció d'ascens en Tercera. Al desembre tornarà a defensar els colors de Catalunya

Miguel Ángel Ramos, indiscutible a Vilafranca / FOTO: Gentilesa d'en Lluís Montaner

Miguel Ángel Ramos, indiscutible a Vilafranca / FOTO: Gentilesa d'en Lluís Montaner

Miguel Ángel Ramos és un dels grans protagonistes del Vilafranca, un dels responsables de que el conjunt d'Iván Moreno estigui a nomésdos punts de la zona de promoció d'ascens. Aquest passat diumenge va ser molt especial per a aquest barceloní, ja que el seu equip es va quedar, per primera vegada aquesta temporada, sense encaixar un gol i es van portar els tres punts de Manlleu. Clar que la glòria va ser per a l'etern Santi Triguero,doncs va decidir amb un altre gol de meravella.

“Nosaltres som un equip que, quan ens conjuntem, ja que hi ha molta gent nova, lluitarem per estar a dalt. Els partits són molt oberts, som molt ofensius i anem a buscar sempre el tercer o el quart gol sense llegir bé els partits. Segur que amb tants jugadors ofensius com tenim –Santi, Oribe o Sergi- guanyarem bastants partits”, tranquil·litza aquest futbolista l'historial del qual val la pena repassar.

Des del futbol base del Badalona fins al Barcelona C, Gramenet, Girona, Ontinyent, Prat, Vilassar, Rubí i, per descomptat, Vilafranca, Ramos ha anat, poc a poc, buscant el seu lloc. El futbol li va portar a provar fins i tot a Grècia (Atromitos), on va coincidir amb l'exhospitalenc Sergio Cirio, encara que als seus 29 anys sembla fix a Catalunya, excepte sorpresa.

Ara té la gran oportunitat de compartir equip amb una de les llegendes del futbol català, Santi Triguero, a nomésquatre gols dels 200 en Tercera Divisió. “Lo d’en Santi és impressionant. Com a persona és molt gran i com a professional també, ja que amb 39 anys segueix ficant molts gols. Lo bo, a més, és que li queda molt i donarà guerra a tots els camps”. Ramos no regateja elogis pel pitxitxi vilafranquí com tampoc ho fa amb el seu company Sergi Moreno perquè “també és un gran futbolista, molt hàbil, competeix i és molt jove. Pot fer moltes coses”.

El vilafranquí Ramos també jugará amb Catalunya / FOTO. Gentilesa d'en Lluis Montaner

El vilafranquí Ramos també jugará amb Catalunya / FOTO. Gentilesa d'en Lluis Montaner

Al desembre, Catalunya

Miguel Ángel Ramos serà, excepte sorpresa, un dels fixos per part del seleccionador català Toni Almendros per a la Fase Final del Campionat d'Espanya a Múrcia aquest desembre vinent. Al costat de José Manuel Segovia (Manlleu), el porter del Vilafranca té tots els números per repetir, ja que ja va estar a Trasnistria. “Hi ha molts i bons jugadors en la Tercera Divisió i crec que tenim un bon equip per anar al Campionat d'Espanya i lluitar”.

El fet que Almendros “torni a confiar en Segovia i en mi cal agrair-ho i cal aprofitar-ho. Després ja li tocarà triar perquè hi ha bons jugadors a Catalunya perquè ho faci el seleccionador. L'important és que, vagi qui vagi, Catalunya passi la ronda i faci un bon paper”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com