16 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Marc Vilajosana es trenca el lligament creuat

Publicat per: redaccio 22 de novembre de 2015


La greu lesió del jugador del Terrassa Marc Vilajosana ha estat la trista notícia del cap de setmana en la Tercera Divisió. Pateix trencament del lligament creuat anterior

Gresu lesió de Marc/ FOTO: TERRASSA FC

Gresu lesió de Marc/ FOTO: TERRASSA FC

Encara que no hi ha hagut confirmació oficial per part del Terrassa sobre el temps que estarà de baixa el seu davanter Marc Vilajosana, la seva gravíssima lesió li podria apartar dels terrenys de joc uns sis mesos. Les proves mèdiques que se li han practicat en les últimes hores al jugador d'Ullastrell confirmen el trencament del lligament creuat anterior en la seva cama dreta.

El comunicat mèdic apunta que “el jugador pateix un empastament i irregularitat del lligament creuat anterior del genoll de la cama dreta en relació amb una ruptura d’aspecte agut”.

Marc, que es va lesionar fa dues setmanes en el partit que el Terrassa va jugar contra el Masnou després d'haver substituït al seu company Carles Güell, haurà de passar pel quiròfan en els propers dies amb la finalitat de solucionar aquest greu contratemps. El davanter ha estat i és una peça importantíssima en l'equip egarenc, tal com informa el nostre company Dani Farriol.

TEMPORADA 2014-2015 (38 jornades)

– 8è jugador més utilizat

– 33 partits jugats (22 com a titular)

– 1914 minuts

– 5 gols

– 5 targetes grogues

TEMPORADA 2015-2016 (14 jornades):

– 9è jugador més utilizat

– 13 partits jugats (9 com a titular)

– 837 minuts

– 1 gol

– 1 targetagroga

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com