logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Manu (Espluguenc): "Estem els que estem donarem sempre la cara"

Publicat per: redaccio 21 de juny de 2019


Molt pocs futbolistes poden dir que ja sumen onze temporades en el mateix club. És el cas del capità del Espluguenc, Manu Doctor, tot un referent en el club del Baix Llobregat

FERMÍN PRIETO
Espluguenc

Lleialtat a prova de bomba de Manu per al Espluguenc/FOTO: Fermín Prieto

Manuel Doctor Dorado complirà la seva onzena temporada en el Espluguenc, alguna cosa a l'abast de molt pocs en el món del #futbolcat. I, a més, ho fa jugant de gom a gom en el seu primer equip amb 26 titularitats i 28 presències al llarg de l'últim curs. Els seus cinc gols han ajudat a l'equip d'Oscar Sanchís ha romandre amb tranquil·litat en la categoria

Quina és la teva trajectòria esportiva al futbol?

Els clubs per als quals he passat han estat Ferran Martorell, Cornellà, L'Hospitalet, Sant Ildefons, Prat, Bellvitge i l'Espluguenc, el meu equip actual.

Tens alguns records el pas per aquests clubs?

En tots els clubs he tingut bons i mals moments però de tots tinc un bon record.

Ets jugador i capità del primer equip de l'Espluguenc, com et sents?

Estic molt a gust, ara, amb la vinent, faré onze temporades i em sento com a casa meva. Hi ha una bona plantilla i tots els companys som una família, de forma que això es transmet al camp.

De totes aquestes temporades que ets al club amb quin moment et quedes?

És difícil escollir un moment però potser amb l'ascens a Segona Catalana, després d'haver perdut la categoria la temporada anterior. També, encara que sigui un moment agredolç, amb una promoció a Primera Catalana que es va perdre a Almacelles fa dos anys.

Quins records tens d'aquella promoció?

L'Almacelles era un rival molt difícil, ho sabíem per endavant, i vam intentar lluitar contra això. Al final no va sortir bé, però vam anar de cara en tot moment.

"Aquí tots els companys som una família"

De l'ascens a la divisió de Segona Catalana què en recordes, què destacaries?

Tots els partits. Va ser una lliga bastant diferent en la que vam competir molt bé, de fet solament cal mirar els resultats, vam guanyar la lliga amb molta comoditat.

Com has vist aquesta temporada de l'equip?

L'objectiu d'aquesta temporada era, potser, un altre, però donades les circumstàncies vam haver de canviar l'objectiu i lluitar per no estar en places de descens. Finalment, amb sofriment, ho hem aconseguit.

Com es presenta la temporada vinent?

Hem de veure quins reforços i baixes hi haurà, però confiem amb el cos tècnic, Òscar Sanchis i David Hinojo, i estem els que estem donarem la cara i lluitarem per fer alguna cosa a la lliga.

Es diu que ets un dels millors defenses, amb gran capacitat de fer gol.

El meu rol és defendre, sen defensa com sóc, però m'agrada incorporar-me a l'atac i en jugades d'estratègia estar davant.

"Confiem amb el cos tècnic, Òscar Sanchis i David Hinojo"

Amb quin gol d'aquesta temporada et quedaries?

Definitivament amb aquell que aporti a l'equip per bé. Amb qualsevol que hagi tingut la condició de ser transcendent pel partit.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies