18 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Manolo González se’n va a l’Ebro

Publicat per: Jordi Mestres Rius 31 de maig de 2018


El fins ara entrenador escapulat deixa Badalona després de quatre anys marcats per l’èxit. Amb 151 partits i 53 victòries és l’entrenador que lidera aquests registres a una entitat que no l’oblidarà

JORDI MESTRES @jordimestres7

Manolo González tanca una etapa a Badalona i obre una de nova a l'Ebro // FOTO: Jordi Mestres

L’experiència és important, però la dedicació i el treball ho és encara més. Manolo González va aterrar a Badalona sent novell a Segona B i marxa com a un dels entrenadors més consolidats a la categoria de bronze. En quatre temporades, mai ha patit per mantenir la categoria i fins i tot ha fregat la promoció d’ascens dues vegades. Després de set anys al Juvenil A i quatre al primer equip és un autèntic pura sang escapulat. El tècnic de Folgoso Do Courel ha decidit emprendre un nou projecte professional lluny de Catalunya, concretament a Zaragoza. L’Ebro serà el seu destí i demà signarà amb un dels clubs revelació dels últims anys a la categoria.

“Sóc una persona amb dignitat, que sempre s’ha deixat la pell i sobretot honesta”, deia, emocionat, Manolo González quan recordava la seva etapa. El president, Miguel Ángel Sánchez, recordava que “Manolo González és un dels millors entrenadors de la història de Badalona. Amb molt pocs recursos ha tret molt profit”.

La notícia arriba en una setmana inestable a Badalona. Divendres està previst convocar una Assemblea General per a parlar del futur, marcat pels incompliments municipals pel que fa al conveni del nou Estadi de Montigalà. Manolo González, home de club, ha estat el gran pilar del Badalona l’últim lustre. Ara, a Montigalà, s’obre una nova etapa i el Badalona busca nou líder. De moment, la suspensió esportiva s’ha aixecat i sembla que la situació de pagament per part del consistori es desbloquejarà. Bon primer pas.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com