logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Maniega avisa: "O hi ha Societat Anònima o no sé el que pot passar"

Publicat per: Manuel Segura Martinez 13 de juliol de 2016


Qui avisa no és traïdor i això és el que fa el president del Gavà, Manuel Maniega. O el club es transforma en SA o no hi ha futur. L'Assemblea del proper 25 ho decidirà

@ManuelSeguraM
Manuel Maniega, president Gavà/ FOTO: ERIC GARCIA

Manuel Maniega, president Gavà/ FOTO: ERIC GARCIA

Manuel Maniega ho explica a tot aquell que li desitja escoltar. Els seus oïdors el miren amb cert escepticisme quan ho explica sabedors que les Societats Anònimes Esportives no han funcionat en el futbol espanyol, però aquest és l'objectiu del president i de la seva junta directiva en el Gavà. Aquest proper dilluns 25 hi ha prevista una Assemblea de socis (160 socis) que hauran de decidir el futur de l'entitat.

"El club no es pot portar com fa 50 anys. A on anem?" es pregunta Maniega davant un futur esportiu prometedor, però ple de dubtes entorn del seu futur econòmic, ja que cobrir el 500.000 d'euros del pressupost de l'entitat ("80% s’ho porta el primer equip") ha de ser molt complicat.

"Si aconseguim grans espònsors i ens mantenim amb les persones que han fet possible que juguem i superem els playoff, si es manté aquesta serietat i se segueixen podent portar jugadors de categoria, tot anirà bé", afegeix el màxim responsable d'un club que intenta "complir amb tot allò que des de la Federació ens marquen de serietat i rigor".

El president del Gavà conversa amb diferentes representants de clubs/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

El president del Gavà conversa amb diferentes representants de clubs/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

I si l'Assemblea del 25 diu que NO a la transformació a la SA?. Respon Maniega: "No passa res. Se segueix cap endavant, però haurien de dir-nos com es fa, clar, qui posa els diners?. Amb 100/120 euros de quota al soci on anem?. És l'oportunitat més bonica que hem tingut aquests anys amb aportacions econòmiques que porten cap amunt també a la nostra ciutat. Miri, si no s'accepta, no sé si ens mantindrem o baixarem. Dimitir jo? Esperem que no sigui així"

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies