logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Magòria: la 'lluita' continua

Publicat per: redaccio 16 de gener de 2019


El passat dijous dia 10 la Taula d'Esports de Sants, Hostafrancs i La Bordeta es van reunir amb tots els representants politics del Districte per donar-los a conèixer la nostra proposta de projecte del Complex Esportiu Municipal Magòria

TÀNIA SOLER

La directiva que presideix Montse Dot no s'aturarà mai/ FOTO: UE SANTS

Properament està previst que l'Ajuntament posi a concurs aquest projecte i les entitats esportives del barri, amb el suport del Secretariat d'entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i les diferents associacions de veïns dels barris, volem que estinguin en compte les nostres necessitats. El Districte necessita unes instal·lacions esportives de qualitat i del segle XXI.

Tots els representants polítics van estar d'acord amb el plantejament del club i tots es van comprometre a fer el possible perquè Magòria sigui una realitat en els propers anys.

Cita clau per a aquest dijous a Sants/ FOTO: UE SANTS

Aquest dijous dia 17 a les 19h es fará la presentació de la proposta al barri, en una assemblea celebrada a la sala d'actes de Cotxeres de Sants i oberta a tots els veïns i veïnes.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies