logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Mà dura de Competició amb el Lleida juvenil

Publicat per: redaccio 3 de gener de 2019


El partit enfront del EM El Olivar li sortirà molt car al Lleida Esportiu. Competició ‘regala’ 12 xocs de sanció per a diversos jugadors i el tècnic Miki Massana

Més problemes per al Lleida E. de Miki Massana/FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Dotze partits de sanció per al Lleida Esportiu ha estat el ‘regal’ de Reyes anticipat del Comitè de Competició després del partit de Lliga, corresponent a la 18a Jornada, enfront del EM El Olivar. El partit, que va acabar amb empat a dos gols aquest passat 22 de desembre, ho va fer amb 7 futbolistes visitants en el terreny de joc perquè van ser expulsats Albert Vila, Jorge Gómez, Iago Díaz i Sebi Sereiduc i també el mateix tècnic Miki Massana.

En resumn: per als dos primers seran 4 partits de sanció, 3 per a Iago, 2 per a Sebi i Miki i 1 per a Joel Febas, per acumulació.

Duríssim panorama per als ilerdencs perquè Miki comptarà amb 5 baixes importants per al pròxim partit enfront del Manacor i 4 són absències fixes per al següent enfront de la Penya Arrabal. Els blaus, immersos en la 13a plaça de la classificació, amb 17 punts, necessiten més que mai a tots els seus futbolistes per a intentar salvar la categoria.

A més, cal significar també l'obligació d'abonar un total de 144 euros en multes com a conseqüència de les decisions de la jutgessa de competició.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies