16 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L’Olot espera un 2016 per a treure’s el barret

Publicat per: Jordi Mestres Rius 24 de desembre de 2015


Els dos primers anys dels garrotxins a Segona B han estat marcats per les dificultats que caracteritzen aquesta categoria. Tot plegat, amb el seu millor patrimoni. Una afició que és de les millors i més abundants... i també amb la seva estrella Alberto Perea

JORDI MESTRES @jordimestres7
L'últim partit de l'any contra l'Hércules va tenir barrets... molts barrets // FOTO: @UEO1921

L'últim partit de l'any contra l'Hércules va tenir barrets... molts barrets // FOTO: @UEO1921

L’Olot tanca l’any al llindar entre respirar o ofegar-se. Les tres temporades de l’entitat a Segona B han estat marcada per plantilles amb potencial… i resultats millorables. L’estil, inqüestionable, ha portat a l’equip de la capital de la Garrotxa a encadenar un llarg període de temps a la categoria de bronze, on hi debutava el 2013. Podria haver donat per a fites més altes? És possible. El grup 3, però, no perdona les errades i tampoc els pecats de principiant. L’Olot, que sempre agrada al públic, espera que l'any vinent sigui el de la consagració. El de l'explosió del seu conegut nivell per a ser protagonista a Segona B.

Seria el millor regal de Nadal per la seva afició. Ja de cara a l’any vinent, és clar. I és que ara mateix els garrotxins, amb 20 punts, són catorzens. Fa un any en tenien 21 a aquestes alçades, mentre que fa dos 19. Una perillosa ‘regularitat’ que ha portat l’Olot a fregar – i en ocasions ocupar – el dramàtic descens a Tercera Divisió.

Aquesta temporada, tot i que els registres són pràcticament idèntics, la sensació és una altra. La ‘força dels volcans’ ha convertit el Municipal en un fortí i aquí ha revifat un equip que va viure una arrencada fatal. El bon rendiment a casa és el millor pilar de l’equip. Els més de 1.000 aficionats que partit rere partit, el motor. La massa social – amb 1.200 socis – ja fa temps que és el tresor més gran de l’Olot.

PERILLA PEREA, QUE INTERESSA AL HUESCA

Alberto Perea (10) és el nou ídol de l'afició després de la marxa de Carlos Martínez // FOTO: Futbolcatalunya

Alberto Perea (10) és el nou ídol de l'afició després de la marxa de Carlos Martínez // FOTO: Futbolcatalunya

Dins del camp, el tresor més preuat aquesta temporada és el ‘10’. Alberto Perea ha marcat 5 gols en 13 partits i ha estat el líder de la revifada de l’equip. Això és la bona noticia. La dolenta és que aquest rendiment ha cridat l’atenció ‘dels grans’. El Huesca, equip de Liga Adelante, s’ha interessat per l’hàbil futbolista manxec segons sporthuesca.com.

Perea, que ja va jugar al futbol professional amb el Rayo Vallecano o el Llagostera, té contracte fins al 15 de gener. L’Olot pot renovar-lo, però sempre amb una clàusula de llibertat a un equip de superior categoria. Depèn de la seva voluntat, doncs, seguir o no a la Garrotxa. Amb el manxec serà més fàcil tenir un 2016 per a treure’s el barret.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com