24 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Lleida Esportiu-Torrons Vicens, una dolça unió

Publicat per: redaccio 4 de desembre de 2018


El líder de la segona B (Grup III) i el número u dels mestres artesans torronaires, Torrons Vicens, s'uneixen de cara a aquestes Festes i amb l'objectiu de l'ascens en el 2019

Torrons Vicens i Lleida E. aniran de la mà/ FOTO: LLEIDA ESP.

Aquest dimarts la notícia dolça de la jornada ens arribava des de Lleida ja que l'actual equip líder de la segona Divisió B (Grup III) ha ampliat el seu acord de patrocinis.

“Torrons Vicens, mestres artesans torronaires des de 1775, serà patrocinador del Lleida Esportiu fins al desembre de 2019. L’empresa del municipi urgellenc d’Agramunt, dintre de l’acord de patrocini econòmic, també ha facilitat al club blau lots amb els seus productes, entre els quals destaquen la seva extensa varietat de torrons, com el dur, el tou, de crema i massapà o de xocolata i trufa, entre d’altres”, ha comunicat el club blau.

Un dels aspectes importants que contempla l'acord té el seu costat més solidari: “Tant Torrons Vicens com el Lleida Esportiu, amb els seus respectius compromisos amb d’altres entitats del territori, han mostrat el seu costat més solidari col·laborant de nou amb el Banc d’Aliments de Lleida en l’últim Gran Recapte 2018”.

Segons va informar el club “la imatge de Torrons Vicens com a patrocinador del Club tindrà presència a la publicitat estàtica de la ‘U’ televisiva del terreny de joc, als accessos del Camp d’Esports, a la Sala VIP i a la Zona Mixta de l’estadi”

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com