logo
BarnaPorters Fiatc FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L'Hospitalet no obrirà el camp fins al juliol o agost

Publicat per: redaccio 12 de maig de 2020


El departament d'alcaldia de l'ajuntament de L'Hospitalet va comunicar aquesta passada setmana al club que no té previst obrir l'instal·lació fins a finals de Juliol o en els primers dies d'Agost. On entrenarà el primer equip?

Xavi Escaich, L'H, Hospi

Escaich, director general del club/FOTO: Óscar Milla

El director general del CE L'Hospitalet, Xavi Escaich, va confirmar a Futbolcatalunya que l'Ajuntament de la ciutat, ha comunicat aquesta passada setmana que el camp Municipal no s'obrirà fins a finals de Juliol o primers d'Agost donada l'actual situació generada pel coronavirus. Si els riberencs haguessin de jugar el play-off d'ascens a la Segona B s'intentaria establir el diàleg corresponent amb la finalitat de buscar una solució.

"Això canvia ràpidament així que ja veurem com està la situació en els propers 15 dies. Parlarem en el seu moment. Segons vam poder escoltar aquest cap de setmana, la primera quinzena de Juliol es podria activar tot això, ja veurem", va comentar Escaich qui, al seu torn, va afegir que "la plantilla s'està adaptant, com tots, a sortir dues vegades al dia i intentar mantenir-se com es fa en període de vacances".

Això no significa que la plantilla "estigui de vacances. No cal prendre's fil per randa aquesta expressió (realitzada pel tècnic Jonathan Risueño a Catalunya Ràdio) sinó que compleixen amb el pla de treball adaptat a la situació. El jugador, davant una situació així, començarà a funcionar quant toqui"

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies