logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L'exemple a seguir de Gonzalo Riutort

Publicat per: redaccio 11 de febrer de 2019


Aquest passat dissabte es va viure un dels millors partits de la temporada en el Nou Sardenya. L'Europa va caure davant el Barcelona per la mínima però les paraules del tècnic local, Gonzalo Riutort, a la seva plantilla mereixen l'aplaudiment de tots

EDUARDO BERZOSA

Gonzalo Riutort, tècnic del Europa / FOTO: FRAN CAPEL

L'esforç i el lliurament del primer juvenil del CE Europa és espectacular. La temporada dels escapolats ja cal qualificar-la com a excel·lent encara que encara no hagi finalitzat però els seus números, i especialment el seu futbol, parlen per si mateixos.

Aquest passat cap de setmana va caure el fortí del Nou Sardenya en el seu dotzè partit oficial jugat a casa; per la mínima, l'equip que dirigeix Gonzalo Riutort, classificat en la quarta plaça de la Lliga i barallant amb Espanyol, Barcelona, Zaragoza i Mallorca, entre altres, va ser derrotat i ho va fer meravellant als seus.

El missatge que aquest entrenador va donar als seus futbolistes i que va transmetre per les xarxes socials va estar a l'altura de la seva gran categoria.

Aquest Europa acabarà en el més alt després d'una temporada 2018-2019 per a emmarcar.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies