logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L’Europa-Cornellà encara està en joc

Publicat per: redaccio 2 de setembre de 2013


El 2-1 va donar aire a un Europa que va acabar esgotat, mentre que el Cornellà no va acabar gens conforme amb el resultat. Joel Marín i Javi Lara s’encarreguen de transmetre l’opinió dels seus vestidors

Europa-Cornellà

FOTO: ceeuropa.cat

Tots els protagonistes coincideixen en definir la primera meitat com a igualada, mentre que a la represa el domini s’atorga al Cornellà. El web oficial de l’Europa informa d’aquesta manera i reconeix que al segon temps “el Cornellà va gaudir de més presència a l’àrea”, qualifica l’actuació del porter Rafa Leva com a “providencial” i diu que “va salvar els mobles”. El portal del Cornellà descriu la derrota com a “immerescuda” i diu que a la segona meitat es va veure “més del mateix” pel que fa al domini dels verds, “que van proposar un partit a l’atac i van buscar la victòria en tot moment”.

De partit només n’hi va haver un, tot i que ambdues cròniques tinguin poc a veure l’una amb l’altra. Els dos protagonistes de la darrera jugada s’encarreguen de descriure’ns com van veure aquest apassionant Europa-Cornellà. Joel Marín (expulsat) i Javi Lara (autor del segon gol de l’Europa) prenen la paraula.

Joel: “Crec que Alegre estava en fora de joc”

Joel Marín creu que “per ocasions de gol podríem haver guanyat” i considera que “ells les van aprofitar millors que nosaltres, ja que en van tenir poques”. Pel lateral dret del Cornellà, la primera part va estar “equilibrada” i la segona “la vam dominar nosaltres”. I és que els visitants, com comenta Joel, es van trobar “molt còmodes” i “vam tenir la pilota, fet que ens va permetre que ens sortissin les coses en atac”.

Pel que fa a la jugada decisiva del penal – en la que Joel va ser un dels implicats – el defensa admet que “Alegre em va guanyar la posició i la reacció que vaig tenir va ser agafar-lo per la samarreta”. Per tant, no hi ha dubtes envers la pena màxima segons el propi infractor. Ara bé, tot i no haver vist les imatges del partit repetides Joel dubta sobre la posició del seu rival: “Crec que és fora de joc d’Alegre”. “Em vaig equivocar” afegeix l’entrevistat, que descriu les sensacions del vestidor: “Marxem amb bon sabor de boca pel partit realitzat i amb males sensacions pel resultat”.

Javi Lara: “No vam merèixer guanyar nosaltres”

L’altra cara de la moneda es va viure a l’equip local. Javi Lara ho reconeixia dient que “va ser un partit difícil i el Cornellà ens ho va posar realment complicat. Tenien un ritme de joc elevat i físicament estaven per sobre, sobretot a la segona meitat. Vam acabar morts”. En aquest sentit, l’anàlisi del jugador escapulat coincideix bastant amb el de Joel: “La primera meitat va estar més igualada i de domini altern. Podrien haver xiulat un penal a favor nostre, però l’àrbitre no ho va veure així”.

Lara, però, no creu que el Cornellà els fes patir. El jugador s’explica: “Penjaven pilotes a l’àrea constantment i el seu joc no era molt fluid. Això crea sensació de perill, però només en alguna ocasió acabaven les jugades en rematada. No va ser un atac i gol, ni molt menys”. Pel que fa al penal, el migcampista de l’Europa no té dubtes: “El penal va ser bastant clar i van agafar a Alegre de la samarreta”.

Un cop xiulada la pena máxima només calia transformar-la i Javi Lara va ser l’encarregat de fer-ho: “És la meva tasca sigui el minut que sigui. Ahir va ser a l’afegit i era una gran responsabilitat. Per sort vaig marcar”. El proper duel entre Cornellà i Europa és el 12 de gener del 2013 i de ben segur que els seus protagonistes ja tenen marcada aquesta data en el seu calendari.

JORDI MESTRES RIUS jmestres@futbolcatalunya.com

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies