logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Les bales infinites del tanc del gol

Publicat per: Jordi Mestres Rius 29 de desembre de 2017


Enric Gallego és el rei dels golejadors a Espanya. Cap jugador del futbol professional estatal supera els seus 18 gols al grup 3... ni el mateix Leo Messi

JORDI MESTRES @jordimestres7

Enric Gallego està vivint la seva millor temporada // FOTO: Andrés Ayala

El nom propi, la sensació d’aquesta temporada es diu Enric Gallego. Després de picar pedra molts anys, amb algun fracàs a Segona B, s’ha convertit en la referència golejadora de la categoria de bronze. I no només això, ja que ningú el supera. Ni a Primera, ni a Segona, ni a Segona B. Enric Gallego és l’únic futbolista dels 122 equips del futbol no amateur que ha arribat als 18 gols a la lliga. El segueix Jaime Mata (16) i Leo Messi (15) completa el figurat podi. Amb només una volta disputada, Enric ja ha arribat al seu millor registre i tenint en compte el que queda és més que probable que superi els 25 gols marcats per Boris Garrós, pitxitxi la passada temporada. És l’autèntica bèstia del gol.

I és que més enllà de les 18 dianes marcades Enric Gallego ha fet 5 pals. Uns números espectaculars, si tenim en compte que més de la meitat d’equips del grup 3 – fins a onze – han marcat menys que el davanter del Cornellà. Enric ha marcat aquesta xifra en 10 partits, amb un hat-trick, sis doblets i tres duels en els que ha mullat només una vegada.

Ja ha superat la seva millor temporada, la passada amb 17 gols (15 a la lliga i 2 a la Copa) i s’enfila fins als 52 en 150 partits disputats a Segona B. La progressió ha estat espectacular, si tenim en compte que d’aquesta quantitat n’ha marcat 36 en els últims 56 duels que ha jugat. El camí per a trencar tots els rècords ha començat i grans golejadors dels últims temps – paraules majors dins del nostre futbol – avalen la temporada del seu digne successor.

Carlos Martínez

“Em sembla un davanter top! Físicament és un portent i a sobre tècnicament està ben dotat. Hi ha pocs jugadors amb les seves característiques i el que està fent és una barbaritat. Tots els que hem jugat a Segona B sabem com és de complicat fer gols i Enric Gallego ha fet una primera volta brutal. Té condicions per arribar on vulgui i a sobre és un bon amic meu. Un crack en tots els sentits!”.

Marc Sellarès

“Considero Enric Gallego un gran davanter de Segona B. No només degut als molts gols que aquesta temporada està marcant, sinó perquè ja porta anys buscant el premi, amb alguna temporada dolenta entremig. Tot i això ha seguit picant pedra, treballant i està recollint tot el que es mereix. Enric és un davanter amb caràcter, bona definició, ràpid i oportunista, amb una altíssima capacitat de desmarcar-se per trobar situacions d’un contra un. Li desitjo molta sort i que segueixi la seva ratxa per a poder fer el salt de categoria que tant desitja”.

Dani Planagumà

“Enric Gallego és un 9 dels d’abans, però ha evolucionat com tot el futbol. És una referència atacant, alt fort i jugant molt bé d’esquena. Hem pogut veure com el seu futbol ha evolucionat en tots els aspectes, però amb els anys (ha fet com el vi) ha madurat. L’essència del gol ha demostrat que la duia sempre. Personalment m’alegro moltíssim i desitjo que pugui acabar com a màxim golejador. Quan jo estava en actiu sempre era una competència sana pel pitxitxi. Enric, enhorabona company”.

Santi Triguero

“No descobriré jo ara a l’Enric. Sabent el que costa fer gols durant molts anys seguits (sigui quina sigui la categoria) considero que és un davanter top dins la Segona B. Per mi aquesta categoria se li queda petita i ho té tot per a poder jugar al futbol professional. Va espectacular de cap, intueix on van a parar les passades de gol (instint innat de golejador), té molt bon colpeig, sap jugar molt bé amb el cos... A més té gol i per mi el gol no s’entrena, el gol es té! Les vegades que he jugat contra ell m’ha semblat un fenomen en tots els aspectes i es veu un nano molt assenyat i humil com a persona també (això ho considero clau per poder evolucionar i progressar tant dins l’esport com a nivell personal). Li desitjo molta sort i èxits!”.

Enric Gallego és el màxim golejador del futbol professional a Espanya

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies