logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L’au fènix reneix a la Bòbila

Publicat per: Jordi Mestres Rius 14 de març de 2016


El Gavà encadena vuit victòries consecutives i puja fins a la segona posició a Tercera. Té opcions reals d’optar a tornar a Segona B sis anys després

JORDI MESTRES @jordimestres7
El Gavà està imparable // FOTO: Lluís Montaner

El Gavà està imparable // FOTO: Lluís Montaner

El Gavà-UE Lleida (1-5) va ser l’últim partit de Segona B que va veure la Bòbila. Ha plogut molt des d’aquell 2010, en el que els gavanencs perdien la categoria de bronze després de tres temporades. Fins a dia d’avui, el Gavà ha estat a Tercera. Més centrat en mantenir la categoria que no en aspirar a glòries no tant passades. Aquesta temporada, però, sembla que la història ha canviat. Només el Prat, que va com un avió, supera l’equip blaugrana quan falten 8 jornades pel final de la lliga. Sis punts de marge respecte el cinquè – que poden ser tres si l’Europa guanya la Montañesa al partit pendent – amb 15 per disputar. Ara o mai. El Gavà depèn d’ell mateix per a tornar a ser gran.

Les opcions les té gràcies a una impecable dinàmica de victòries. El Gavà ha guanyat els últims vuit partits, on ha marcat 25 gols i n’ha encaixat 8. Bons rivals com Júpiter, Figueres o el mateix Vilafranca han capitulat contra l’equip dirigit per Juanma Pons. L’última derrota va ser el 17 de gener a Cerdanyola... i d’això ja fa dos mesos.

Un dels arguments de pes de l’equip és el gol. Ja a l’època d’Albert Poch, el Gavà es caracteritzava per ser un equip alegre i ofensiu. Amb Juanma Pons, la inèrcia no ha variat. Són 52 gols en 30 partits, només superats pels 54 de Prat i Vilafranca. En aquest sentit, el pitxitxi Raíllo, amb 11 gols, hi ha tingut molt a dir.

BORIS, EL MILLOR FITXATGE D’HIVERN

No només ell, ja que des del Gener l’equip encara és més temible. La causa no és cap altra que el fitxatge de Boris Garrós. Sense continuïtat a L’Hospitalet, el davanter té la punteria afinadíssima i ha marcat 10 gols en 8 partits. Una xifra impressionant, que el confirma com una garantia. Un argument més per a somiar a Gavà en una temporada que ja va començar bé guanyant la Copa Baix Llobregat.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies