logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L'Andorra de Piqué prepara el seu ascens

Publicat per: Manuel Segura Martinez 24 de juliol de 2019


L'Andorra podria anunciar aquest dijous "l'ascens" econòmic de l'equip tricolor a Segona B després de dipositar els 452.022 euros en la Federació Espanyola

@ManuelSeguraM

Andorra, Piqué

Andorra, campiçó/FOTO:FC ANDORRA

No és un problema de diners com qualsevol podria suposar. L'Andorra sap on es mou i des del primer segon que va caure la 'bomba' Reus Deportiu ja va treballar la viabilitat econòmica per a fer aquest doble salt, que no és mortal, ni suposa un èpic esforç per als seus protagonistes.

És qüestió d'hores i aquest dijous acaba el primer termini. Tot apunta que no hi haurà segon i a Piqué no se li escaparà un ascens tan assequible.
"Primer cal demanar i mostrar aquesta voluntat d'obtenir aquesta plaça, dipositar els diners com preveu la circular 11 de la RFEF perquè el divendres, amb les entitats inscrites i que hagin avalat aquests 452.000 euros, decidir a qui correspon segons els criteris del 194 de l'Espanyola", van comentar a Futbolcatalunya des de Las Rozas. Aquest és el camí però l'Andorra, excepte imprevist, farà aquest pas i s'acabarà la incógnita.

'Silenci stampa'

A Andorra, mentrestant, el silenci és el primer manament. Ni el futur president del consell d'administració, Ferran Vilaseca, ni el director general, Jaume Nogués, ni el president titular Albert Ferré obren la boca. Es limiten a treballar des de la discreció sabedors que el problema més seriós seria cobrir la infraestructura que obliga aquesta categoria més que uns diners que per a qualsevol seria impossible.

Preocupa la reacció que pugui haver-hi en el futbol espanyol en saber-se que Gerard Piqué encapçala aquest ambiciós projecte encara que també són conscients que, una vegada superada la primera crítica mediàtica, tot es normalitzarà com ha ocorregut sempre en el futbol espanyol. L'Andorra pot, vol i està a només hores de ser equip de Segona B.

El futbol català embogeix

A tot això, el Reus Deportiu comença a ser història. L'administrador concursal, que va acudir aquest dimarts a la FCF per a informar-se del futur que li toca a l'entitat, podria comunicar aquest dijous, si no ho va fer anit, la desaparició dels roig i negres. És a dir: dues vacants a cobrir en Tercera així com en Primera, Segona, Tercera i Lliga Nacional Juvenil. Tot un caos per a aquest estiu 2019.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies