logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L'Agramunt reclama els punts per incompareixença del Torrefarrera

Publicat per: redaccio 7 de setembre de 2015


Primera jornada de competició i primer partit que es resol sense que rodi la pilota a Segona Catalana. La incompareixença del Torrefarrera a Agramunt deixa clar el triomf local, tot i que haurà de dictaminar Competició

Al Camp Municipal d'Agramunt no va haver partit del primer equip diumenge passat  / FOTO: agramuntesports.cat

Al Camp Municipal d'Agramunt no va haver partit del primer equip diumenge passat / FOTO: agramuntesports.cat

A Agramunt esperaven amb ganes l'inici de la competició. És Festa Major i desitjaven imposar-se en el terreny de joc a un Torrefarrera que, una setmana abans, ja havien sol·licitat ajornar la trobada.

No va anar així, va arribar la data del passat diumenge i no va haver partit. A partir d'aquí arriba l'habitual procés administratiu que ha de conduir a una solució de triomf per 3-0 donada la no-concurrència del visitant encara que no tothom pensa igual.

“No es va presentar ningú, no va trucar ningú i ens quedem esperant, així que ja està tot solucionat”, va afirmar a Futbolcatalunya el president de l'Agramunt, Joan Carles Escolà. “Segons ens han dit des de la Federació Catalana, no havien arribat a temps per tenir totes les fitxes. És el seu problema. El resultat és clar i el partit està guanyat”.

No feia falta insistir més encara que “la FCF no ens ha dit a cap moment que el partit estava acabat. Ens van trucar demanant ajornar el partit, però era impossible, ja que formava part dels actes en la Festa Major”. Caldrà esperar, per tant, la decisió del Comitè de competició de la Federació.

D'altra banda, a Torrefarrera, segons va afirmar a FutbolCatalunya un portaveu del club, “no hi ha cap problema. No ens retirem, ni de bon tros. No hem pogut reunir totes les fitxes, la qual cosa sí que farem aquesta setmana. Jugarem davant l'Agramunt entre setmana i debutarem contra el Mollerussa”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies