logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L'agenda de Soteras frena la Plataforma

Publicat per: redaccio 7 de juliol de 2020


La 'Plataforma Units Pels Ascensos' haurà d'esperar asseguda que el president de la FCF, Joan Soteras, rebi les seves inquietuds personalment. "Motius d'agenda" és la raó de pes que ha evitat una presència incògnita al carrer Sicília

Plataforma, PUPA, FCF

Nou comunicat de la Plataforma de Clubs  // FOTO: PUPA

Ara diuen que el pròxim 24 presentaran les signatures necessàries per a una Assemblea extraordinària de la Federació Catalana de Futbol i que també ultimaran diverses demandes. Això es veurà amb el temps. La veritat és que aquest passat dilluns (19.45 h.), la Federació (Departament de Secretària) negava la petició de la Plataforma per a reunir-se amb Soteras i rebre directament un Manifest reivindicatiu després de la decisió d'anul·lar els Ascensos de la temporada.

Va ser rebre la negativa, reunir-se (s'entén que telemàticament) i decidir anul·lar 'el viatge' pel que els dubtes entorn de la possible assistència i seguiment sempre quedaran aquí. Punt i apart.

Plataforma, PUPA, FCF

No hi haurà manifestació al carrer sicilia // FOTO: PUPA

Aquesta tarda de dimarts toca junta directiva amb alguna absència destacada que es confirmarà a les 18.00 h.; no obstant això, se sabrà una mica abans, al dinar de president, vicepresidents i empleats.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies