logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La UE Cantonigròs, premi Fair Play de la Quarta Catalana

Publicat per: redaccio 22 de juny de 2016


El premi, atorgat per la Fundació Tomando Conciencia, vol reconèixer l’actitud i l’estil de joc net cardioprotegint el camp de futbol del club osonenc

PREMSA FCF
Premi Fair Play per la Unió Esportiva Cantonigròs / FOTO: FCF

Premi Fair Play per la Unió Esportiva Cantonigròs / FOTO: FCF

La Unió Esportiva Cantonigròs ha estat guardonada amb el Premi Fair Play dins del marc de col·laboració de la Fundació Privada Catalana de Futbol amb la Fundació Tomando Conciencia. En aquest projecte 'BATECS A CONSCIÈNCIA' sobre la importància de cardioprotegir els camps de futbol, ha estat l’equip de Quarta Catalana amb menys targetes d’aquesta categoria a tot Catalunya durant la temporada 2015-16.

La Fundació Tomando Conciencia, de la mà del seu soci-fundador, Luis Comajuan, ha fet entrega al president de la UE Cantonigròs, Lluis Pi, d’un desfibril·lador extern automàtic per premiar la seva actitud i estil de joc net durant aquesta temporada 2015-16, i que s’instal·larà al camp municipal de Cantonigròs, a Osona.

A més, el premi inclou la formació en RCP i DEA, cinc anys de manteniment i assegurança de responsabilitat civil de l’aparell.

Per la seva banda, el president de la UE Cantonigròs, ha agraït el premi, que servirà per dotar el camp municipal d’un desfibril·lador extern automàtic a la vegada que ha lloat l’estil de joc dels jugadors del seu equip.

L’acte d’entrega ha comptat amb la presència del president de la FCF i la seva Fundació, Andreu Subies, i el vicepresident de la FCF i la seva fundació, Pere Guardiola.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies