logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La Tercera espera novetats sobre el Reus B Cambrils

Publicat per: redaccio 10 de gener de 2019


La possible desaparició del Reus Deportiu en els pròxims dies podria portar amb si conseqüències majors que l'adéu al primer equip roig i negre. La seva desaparició podria comportar, a més, l'adéu al seu filial (Tercera) i al juvenil (Divisió d'Honor)

Joan Oliver, màxim accionista del Reus D./FOTO: DIARI GOL

Els pròxims dies poden ser claus en el futur del Reus Deportiu. La desaparició del club roig i negre podria arrossegar amb si serioses conseqüències perquè no només seria l'adéu al primer equip sinó que podria produir l'efecte posterior respecte al filial de Tercera Divisió i, segons es vegi, el primer juvenil de la Divisió d'Honor (Grup III).

Aquesta desaparició del conjunt que dirigeix Albert Company, els qui encara no han rebut una sola nòmina aquest curs tot i que mantenen una trajectòria impecable (a 5 punts de la promoció d'ascens), es traduiria en el descens de sol tres equips en aquest Grup V en el qual es tem que pugui augmentar la nòmina de descensos respecte a la segona B, una amenaça sempre constant.

Si el club que malament presideix Joan Oliver passés a millor vida, no queda dubte que la resta d'equips amenaçats amb un descens a Primera Catalana podrien respirar una mica més. Tots estan pendents.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies