19 nov. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La setmana més boja de Gerard Artigas

Publicat per: redaccio 13 d'agost de 2018


PARTICIPA A L'APOSTA DE BENITOSPORTS D'AGOST

Cinc dies donen per a molt. Si no que l'hi diguin a Gerard Artigas, ara nou jugador del Lorca que el dimarts va fitxar per l'Europa, va ser baixa el dijous 9, va provar a Figueres el dissabte i va acabar en el Lorca diumenge

Gerard Artigas va provar fortuna amb la selecció de futbolistes/ FOTO: AFE

Pocs casos hi haurà encara que caldrà començar a acostumar-se. El cas de Gerard Artigas, 'vell' conegut del futbol català, ja que es va fer en el futbol base del Barcelona, Damm i Sant Andreu, és realment espectacular. En cinc dies va passar per Europa, Figueres i la selecció AFE per acabar signant pel Lorca.

Gerard, amb 23 anys, es va confirmar aquest passat dimarts 7 com el sisè reforç del nou Europa de David Vilajoana. És més, 24 hores després va jugar durant la segona part a Santa Coloma davant la FE Grama; poques hores després (dijous 9) "per una decisió consensuada", segons cita el club del Nou Sardenya, és baixa "per criteris purament esportius"

Aquesta circumstància no l'impedeix a aquest davanter amb àmplia trajectòria per Albacete B, Masnou (2015-2016) Cacereño (2016-2017) Astorga (2017) i Izarra (2017-2018), intentar fortuna amb els de Vilatenim en el partit Figueres-Barcelona B del passat dissabte 11. Va sortir en la segona meitat per Alvaro, va jugar 28' i va tornar a casa seva. Abans del retorn va treballar amb la selecció AFE, una gran oportunitat per als futbolistes sense equip.

El futur li esperava a Lorca, a la Tercera Divisió, en un històric del futbol espanyol que ha passat per una gran quantitat de problemes. Sort, Gerard!

PARTICIPA A L'APOSTA DE BENITOSPORTS D'AGOST

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com