logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La 'PUPA' s'acosta al carrer Sicília

Publicat per: redaccio 21 de juny de 2020


Aquest dilluns està prevista la primera reunió dels 70 clubs adherits a la Plataforma Units Pels Ascensos (PUPA) amb la finalitat de preparar una immediata manifestació enfront de la seu de la Federació Catalana

Plataforma Units pels Ascensos

Plataforma Units pels Ascensos 2020 // FOTO: 'PUPA'

Les dues reunions que ha mantingut la Federació Catalana amb els presidents de la PB Barcino, Tomás Desembre, i el del Riudeperes, Jordi Pérez, no han satisfet les pretensions d'uns clubs que tenen molt clar com s'ha d'acabar aquesta temporada (Ascensos i NO Descensos, tant en el futbol amateur com en el futbol base) i com s'han de resoldre els grups per a la 2020-2021.

"La Federació ens va remetre a l'article 138 i d'aquí no surten. És més, ens conviden a anar a la justícia ordinària perquè ells diuen que no es pensen moure de la seva decisió", afirma Jordi Pérez, el president que va obrir el camí d'aquesta Plataforma i que aquest dilluns 22 es reunirà a Barcelona per a debatre una immediata manifestació enfront dels locals de la FCF al Carrer Sicília amb la finalitat d'"adoptar totes les mesures que siguin necessàries per a posar fi a aquesta situació".

Jordi Pérez,, Riudeperes

Jordi Pérez, president Riudeperes // FOTO. El Travesser

Pérez, que va destacar la correcció dels presents en la reunió del dijous 18 (president Soteras, secretari general, administrador i 'Llaó", també desitja destacar el comentari que ens van fer en el sentit que "no tenen ni temps ni ganes per a fer un nou calendari. No ho entenc. Jo només ho he fet i en la Federació hi ha molts". Per cert, el màxim dirigent del Riudeperes es va quedar amb un gran dubte quan va escoltar a Llaó comentar la seva revelació: "el futbol base és futbol formatiu". Encara està intentant desxifrar el missatge.

Una cosa més. "A partir d'aquest diumenge tenen dos mesos per a muntar l'Assemblea de final de temporada encara que sembla que desitgen portar-la-hi a Girona per a Desembre. Tant de bo no facin això perquè tornaria a saltar-se la llei". Ara com ara, els clubs que s'han sumat a la iniciativa de la Plataforma no passen dels 70 perquè "molts tenen por i temen represàlies de la FCF. Com quins? Prefereixo no dir res ara com ara"

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies