17 nov. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La Nova Creu Alta ja té el seu ‘Rei Arturo’

Publicat per: Jordi Mestres Rius 6 de febrer de 2018


El davanter que anhelava Toni Seligrat va debutar amb l’arlequinada el passat diumenge. Arturo Rodríguez arriba per a solucionar els problemes arlequinats amb el gol

JORDI MESTRES @jordimestres7

Arturo Rodríguez, el nou fitxatge arlequinat // FOTO: Sendy Dihor

La llegenda del Rei Artur de Camelot és mundialment coneguda. La Nova Creu Alta també busca un monarca, en aquest cas del gol. El Sabadell ha tingut un dèficit important en aquest sentit, ja que només n’ha marcat 20 en 24 jornades. Menys d’un per partit. Amb aquests números és molt difícil aspirar al play-off i molt fàcil perdre o, sobretot, empatar. Ja s’ha vist després de les 14 igualades arlequinades a la lliga. Arthuro Benhardt ha deixat pas a Arturo Rodríguez, en qui estan dipositades moltes esperances. “Tenim una fitxa de majors de Sub23 per ocupar i només falten els euros per omplir-la”, declarava Toni Seligrat a FutbolCatalunya el passat 30 d’octubre.

El regal ja ha aribat (VEURE MERCAT). Es diu Arturo Rodríguez i és un davanter contrastat a Segona B. El nou fitxatge arlequinat ha disputat 145 partits a la categoria de bronze, amb un registre de 46 gols marcats. La majoria, tot sigui dit, en els seus primers anys – 2011 a 2014 – a Caravaca, Getafe B o La Roda. Sabadell és una plaça complicada i poc propensa a golejadors. De fet, en les últimes dues temporades cap futbolista ha superat els 10 gols i l’últim que va arribar als dobles dígits va ser Collantes l’any del descens a Segona B.

Arturo, que ja va debutar contra el Deportivo Aragón disputant els 90 minuts, afirmava en la seva presentació que “tenia altres ofertes que eren millors econòmicament que aquesta, però el projecte que m’oferia el Sabadell era molt més vistós”. Sense anar més lluny, va ser el mateix Toni Seligrat qui va intercedir per fitxar-lo: “Sempre m’ha agradat que l’entrenador sigui qui es posa en contacte amb tu perquè és qui et té dia a dia i qui et diu què necessita de tu. Toni (Seligrat) va ser molt clar amb mi des del principi, volia treball i gols”. Ara només cal veure si li va bé. Ganes no li falten.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com