logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La junta electoral deixa sol a Joan Soteras

Publicat per: redaccio 13 de setembre de 2018


L'escrutini de validació de signatures ha deixat a Joan Soteras com a única alternativa a la presidència de la Federació Catalana. Amb 51 avals no-vàlids, curiosament per les dues parts, la carrera electoral es queda amb un sol candidat encara que això no ha acabat

Joan Soteras podría ser nou president de la FCF aquest dimarts/ FOTO: A.M.

La carrera electoral a la presidència de la Federació Catalana només ha fet que començar. Així serà si es compleix l'advertiment del precandidat Iván Carrillo doncs ja avança que "si no s'atén la nostra impugnació, plantejaré una moció de censura a la junta de Soteras".

Aquest matí la junta electoral li va deixar en 79 adhesions vàlides les 130 que va presentar aquest passat dimecres mentre que 867 van passar el tall per part de l'expresident del CE Sabadell.

Després d'haver proclamat provisionalment la Junta electoral la candidatura de Joan Soteras, ara s'obre un període de tres dies hàbils per presentar les corresponents impugnacions, si n'hi hagués, davant el Tribunal Català de l'Esport.

Diferents reaccions

Passada la plujosa tarda-nit de dimecres, les dues precandidatures s'han reunit en les últimes hores. Alegria sostinguda en el grup de Joan Soteras i indignació esperada per la d'Iván Carrillo. L'expresident del CE Sabadell, que té previst limitar les seves declaracions fins que pogués ser proclamat president, manté una línia de serenitat que li ve marcada per l'alt nombre de clubs solidaris amb el seu programa. La 'golejada' li permet mirar el futur amb optimisme sense voler treure pit. És conscient que el futbol català ha de mantenir la línia d'Andreu Subies encara que també té idees pròpies per rellançar una Federació que és objecte de desig des de molts fronts.

Iván Carrillo no perd el somriure/ FOTO: F.C.

D'altra banda, Iván Carrillo segueix exultant malgrat el KO. "Mai he tingut tants waschaps de felicitació com avui. Els clubs m'exigeixen de manera democràtica que no m'aturi i no ho faré fins que vulguin asseure's en una taula per parlar", va afirmar a Futbolcatalunya el president del Gavà. Fins i tot va anar més enllà: "Si no ens asseiem i no ens admeten la impugnació davant el TCE, presentaré una moció de censura l'endemà que sigui proclamat president Soteras. Això és imparable"

Nombres curiosos

Atenció a les raons que han portat a la Junta a qualificar de NO-vàlides un total de 102 paperetes, 51 per cada costat.

JOAN SOTERAS

Presentats: 918

Avals vàlids: 867

Documents no vàlids: 51

Els motius dels documents no vàlids són els següents:

No figuren al cens: 6

Juntes caducades sense document notarial: 33

Representants no inscrits: 10

Duplicats: 1

Falta segell entitat: 1

IVAN CARRILLO

Presentats: 130

Avals vàlids: 79

Documents no vàlids: 51

Els motius dels documents no vàlids són els següents:

Duplicats de la pròpia candidatura: 3

Clubs que no figuren al cens: 3

Juntes caducades sense document notarial: 37

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies