logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La joia de la corona escapulada

Publicat per: Jordi Mestres Rius 17 de juliol de 2016


El Badalona comença dilluns una temporada 2016/17 marcada pel nou Montigalà. Serà la tercera de Manolo González, el primer entrenador de l’anhelat estadi

JORDI MESTRES @jordimestres7
Manolo González serà el primer entrenador del nou Montigalà // FOTO: Jordi Mestres/FutbolCatalunya

Manolo González serà el primer entrenador del nou Montigalà // FOTO: Jordi Mestres/FutbolCatalunya

La història contemporània del Badalona ve marcada per la necessitat d’un nou estadi. Durant pràcticament tot el segle XXI, les directives escapulades han ‘batallat’ amb l’Ajuntament per a assolir-lo. Només posant el seu patrimoni - terrenys de l’Avinguda de Navarra – en mans municipals s’ha desbloquejat la situació. Amb tot, el 2016 o 2017 serà l’any escollit per a veure la nova construcció escapulada. Un estadi que ha d’obrir unes portes que no tenien ni el vell Centenari, ni el provisional Montigalà. L’objectiu pel que han lluitat tants i tants badalonistes està a punt d’arribar. Un d’ells, Manolo González, serà el primer entrenador que gaudirà de les noves instal·lacions. Tot plegat, ha d’ajudar al Badalona a rememorar glòries no tant passades. A armar un projecte per a deixar de pensar en mirar cap a baix i començar a fer-ho cap a cotes més altes.

La plantilla per ara té bona pinta. S’ha mantingut la columna vertebral de l’última temporada, amb sis futbolistes importants que repeteixen. Noms com Morales, el capità Fran Grima, Rubén Canelada, Enric Pi, Toni Lao o Sergi Maestre seguiran. A ells, s’uneix una munió de fitxatges que ha gestionat el propi Manolo González.

El tècnic ha fet la plantilla al seu gust, però també pensant en el que ve. I és que les dimensions del nou Montigalà no té res a veure amb les actuals. Es podrà jugar a futbol i això sempre s’agraeix. Han arribat futbolistes consolidats com Aleix Coch, Guzmán o Moussa amb altres joves promeses com Iván Agudo i Víctor García. Un amant del futbol base com Manolo González també donarà l’oportunitat a jugadors acabats de sortir del juvenil com Sergio Bermúdez, Eric Latorre o Sergio Montero.

El tècnic, que viurà el segon dels tres anys que va signar de contracte el 2015, ho té tot per a triomfar. És el seu projecte. Entorn la seva figura s’ha rearmat un Badalona en hores baixes, que ara aspira – amb la boca petita, això sí – a lluitar per les posicions de Copa del Rei. L’equip que més temporades consecutives acumula a Segona B mereix un estadi com el que tindrà i revifar. Serà una bona notícia pel nostre futbol català.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies