logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La FCF tanca de nou el camp del San Juan At... i els adverteix d’expulsió de la Lliga!

Publicat per: redaccio 15 de març de 2017


Seriós avís pel San Juan At. de Montcada. L’equip del grup 1 de Primera Catalana ha estat advertit d’exclusió de la competició per la Federació Catalana de Futbol (FCF) per reiteració d’incidents “qualificats com a greus”

El San Juan At. no podrà jugar a casa el pròxim partit, contra el Masnou // FOTO: @Somos_La_Union

El San Juan At. no podrà jugar a casa el pròxim partit, contra el Masnou // FOTO: @Somos_La_Union

Per segon cop aquesta temporada, el Municipal de Can Sant Joan haurà de tancar les seves portes. El Comitè de Competició de la FCF ha comunicat aquest dimecres que el camp del San Juan At. es clausura per un partit “pel fet de produir-se incidents greus de públic” i “per la reiteració en la comissió d’incidents lleus”, en referència al partit que els de Pinti van jugar diumenge passat contra el Girona B (0-3).

Però la notícia encara va més enllà, ja que a partir d’ara el club de Montcada, actual tretzè classificat del grup 1 de Primera Catalana, està amenaçat de ser exclòs de la competició si, a judici dels comitès federatius, es tornen a produir incidents “qualificats com a greus”, d’acord amb l’article 307.2 del Reglament General de la Federació Catalana de Futbol. Textualment, aquest article diu que s’exclourà “aquell equip que en el transcurs d’una mateixa temporada protagonitzi incidents violents, racistes, xenòfobs o intolerants, qualificats pels òrgans disciplinaris com a greus en tres partits o molt greus en un partit, sempre que aquests es deguin a conductes protagonitzades per espectadors o almenys dos o més membres integrants del club, imposant-se la multa accessòria en quantia de 96,21 a 801,75 euros”.

De moment el que és segur és que, si no hi ha recurs pel mig, el partit San Juan At.-Masnou previst per diumenge 26 s’haurà de jugar en un altre escenari. A la ressenya de sancions, la FCF no especifica si l’encontre s’haurà de disputar a porta tancada, com ja va passar el 19 de febrer en l’altre partit en què estava clausurat Can Sant Joan i que va enfrontar els de Pinti amb l’Andorra al Municipal del Carmel.

SIS APARICIONS A LES SANCIONS

Fins a la darrera jornada, el San Juan At. de Montcada havia aparegut en sis ocasions a les llistes de sancions del grup 1 de Primera Catalana. A la jornada 4, el club va ser multat per “incidents lleus” després del partit contra el Ripollet. Dues jornades més tard, el mateix motiu a la visita de l’Avià a Can Sant Joan. I a finals d’octubre els arribava el primer advertiment de tancament, per incidents al partit contra el Lloret.

La llista segueix a finals de novembre, quan el club torna a ser multat per “incidents lleus” a la visita del Vic. I el cinquè cop que l’entitat vallesana apareixia va ser a la jornada 21, després del derbi de proximitat al camp del Ripollet on l’àrbitre Martínez Navarro va referir a l’acta incidents a la graderia protagonitzats per seguidors santjoanencs. En aquest cas, la FCF va determinar la clausura de Can Sant Joan per un partit, que s’hauria de jugar a porta tancada.

Tan bon punt es va conèixer la notícia, alguns membres del club van reaccionar a les xarxes socials mostrant la seva indignació i donant la seva versió dels fets,

 

 

 

I la mateixa ‘Unió’ també va dir la seva des del seu compte oficial amb un missatge ben clar,  

De moment, el que queda clar és que els de Montcada hauran de tornar a jugar com a locals lluny del seu camp i que ja no es poden permetre aparèixer més a les llistes de sancions pr incidents, sota amenaça de ser exclosos de la Lliga.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies