27 juny 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La FCF i Estrella Damm renoven fins el 2019

Publicat per: redaccio 15 de febrer de 2016


Estrella Damm continuarà donant suport a les activitats de la FCF i la Selecció Catalana de Futbol. La relació entre la marca i la FCF es remunta a l’any 2005

PREMSA FCF
Federació Catalana i Damm continuaran de la mà/ FOTO: FCF

Federació Catalana i Damm continuaran de la mà/ FOTO: FCF

La FCF i Estrella Damm han renovat el seu acord de col·laboració fins l’any 2019, donant així continuïtat a la relació que els uneix oficialment des de l’any 2005, quan la marca es va convertir en patrocinador oficial de la Federació.

Mitjançant aquest acord, Estrella Damm continuarà donant suport als esdeveniments futbolístics més rellevants organitzats per la Federació Catalana de Futbol, així com de la Selecció Catalana de Futbol, com són la Copa Catalunya i la Supercopa. El president Andreu Subies ha manifestat que “la marca Damm i la FCF comparteixen els mateixos valors en la societat i en el món de l’esport. És un orgull poder treballar i col·laborar amb Estrella Damm en tots els nostres projectes de cara al futur. A les dues entitats ens uneix una gran relació”.

“Per a nosaltres és un orgull continuar de la mà de la Federació Catalana de Futbol en l’impuls d’aquest esport a Catalunya”, ha declarat Enric Crous, director general de Damm. “Per Damm, el futbol ha estat sempre un esport clau per a la projecció de la nostra marca i per l’arrelament amb la societat. Per a nosaltres, aquest acord és tan o més important que els que signem amb els clubs de futbol més rellevants, ja que contribuïm a que milers i milers d’afeccionats puguin gaudir del joc en equip des de la infantesa i de tota l’experiència al voltant de les competicions de futbol”, ha afegit.

La Federació continua creixent amb partners i patrocinadors de primer nivell. Estrella Damm renova i se suma a La Caixa, Telefónica i Wala. D’aquesta manera, i durant els pròxims anys, degut al salt de gestió de la Federació Catalana de Futbol, tant a nivell tecnològic, social com esportiu, la FCF continuarà creixent i es treballarà per establir nous acords que beneficiïn el futbol català.

La signatura de l’acord ha tingut lloc aquest migdia a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; dels vicepresidents Joan Josep Isern i Josep Llaó; del director general de Damm, Enric Crous; i del conseller de Damm i president de la Fundació Damm, Ramon Agenjo.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com