logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La Damm, a punt per a la doble festa

Publicat per: Eduardo Berzosa 5 d'abril de 2019


Doble alegria en l'horitzó. El CF Damm es juga aquest cap de setmana la possibilitat de cantar l'ascens a la Divisió d'Honor i a la Lliga Nacional Juvenil per part dels dos primers juvenils del club

EDUARDO BERZOSA

Damm

Ramon Agenjo, presidente del CF Damm, i el tècnic Martín Posse/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Damm-Llagostera (DHJ, diumenge 12h) i Manresa-Damm B (LNJ, diumenge 17.30h.). Aquest és el pla per al CF Damm aquest cap de setmana i no és un més en el calendari dels cervesers després d'una temporada 'en l'infern'.

Lluny queda un amarg 3 de març del passat 2018 quan el primer equip de Roger García/Francesc Bosch va confirmar davant el Girona una derrota que els condemnava a les dues primeres plantilles a un descens duríssim.

Es van fer els deures com correspon i la Damm pot festejar aquest cap de setmana un retorn desitjat. Els del Cholo Martín Posse li treuen 16 punts a la EF Mataró i al Jabac i Terrassa, respectivament, ja que els filials d'Espanyol i Barcelona no compten mentre que els de Genís Sampietro mantenen una diferència de 12 sobre el Vic Riuprimer REFO.

Damm

El CF Damm de Posse, preparat per tornar a la DHJ/FOTO: EDUARDO BERZOSA

Així les coses, un triomf de l'A a Horta davant el Llagostera i el del B en el ZEM del Congost pot provocar un diumenge espectacular.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies