logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Kiki aposta per la consolidació del Torreforta

Publicat per: Carola Ugrinovic 17 de desembre de 2015


Segon de José Miguel López i Toni Oruj, a l'abril Francisco Torres 'Kiki' es va fer amb les regnes de l'equip en un moment convuls tant en l’àmbit institucional com esportiu

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
Kiki agafa les regnes d'un Torreforta que lluita a Segona Catalana / FOTO: C.U.

Kiki agafa les regnes d'un Torreforta que lluita a Segona Catalana / FOTO: C.U.

Tot i no haver aconseguit la permanència a Primera Catalana la temporada passada amb el CDC Torreforta, Torres ha volgut continuar al capdavant d'un nou i il·lusionant projecte que sembla començar a donar els seus fruits i que, sobretot espera tornar a enganxar a la gent amb bon futbol i resultats.

Amb la marxa de Toni Oruj l'abril passat, et fas càrrec de l'equip en un moment no gaire fàcil. Com vas viure els mesos posteriors?

Van ser mesos bastant durs perquè els resultats no acompanyaven, la situació institucional i esportiva no era la millor amb la baixa de la majoria dels jugadors; però per una altra banda era una bona oportunitat per a mi i no la volia desaprofitar.

Quines creus què van ser les causes d'aquesta crisi que va patir el club?

Els problemes econòmics que s'arrossegaven d'anys enrere, les ajudes que van deixar d'arribar, això junt amb una mala planificació de la temporada i els mals resultats van portar al club a viure aquesta situació.

Com tu has comentat, molts jugadors van marxar i vas haver d'acabar la temporada amb jugadors del juvenil. Veient aquest panorama, realment creies que podríeu mantenir la categoria?

No, era molt difícil per la situació en la qual ens trobàvem, no obstant crec que vam donar la cara fins al final i vam descendir amb la honradesa més gran possible.

Tot i els problemes pels quals travessava l'equip, a l'estiu decideixes renovar. Què et fa prendre aquesta decisió?

Bàsicament que veig un canvi dins del club i crec que les coses es poden començar a fer mitjanament bé.

Has format un nou projecte a la teva mida. Quines eren les teves prioritats al confeccionar-lo?

Sobretot volia jugadors compromesos, amb ganes de jugar al futbol i que no vinguessin per diners.

Parlant de prioritats, fa poc vas comentar que Rubén Pérez és la peça clau de l'equip. Per a tu era important que tornés al Torreforta?

La veritat és que sí. És un jugador excepcional i una referència dins del vestidor per la seva dilatada experiència.

Com dèiem abans, projecte nou amb jugadors nous que no es coneixen. Pot ser aquesta falta d'adaptació d'un factor per un començament de lliga una mica irregular?

Penso que l'adaptació ha sigut bona i el començament de notable tenint en compte que només seguia un jugador de l'any passat. Hem treballat dur i potser la classificació no reflecteix aquest treball però si seguim així, no tindrem problemes.

La banqueta, el lloc habitual de Kiki al Torreforta / FOTO: C.U.

La banqueta, el lloc habitual de Kiki al Torreforta / FOTO: C.U.

L'objectiu inicial era tornar a Primera Catalana?

No, per a mi l'objectiu era formar un equip compromès amb el club per tornar a enganxar a l'afició i a partir d'aquí intentar quedar el més dalt possible.

Llavors podríem dir que aquesta és una temporada de consolidació?

Si, un any de consolidació i també de sorpreses perquè amb tants jugadors nous i un entrenador novell com jo no saps com pot sortir la cosa.

En quina situació es troba actualment el club?

La situació actual és molt millor que l'any passat. Hi ha gent que està treball molt i molt bé, gent que vol tornar a aixecar el club i tornar-lo a fer gran.

És la teva primera experiència com a primer entrenador. Quina valoració faries d'aquests mesos?

Molt positiva. Em trobo molt a gust amb el grup, estic aprenent moltíssim i crec que, dintre de les possibilitats estem fent-ho bastant bé.

Ja vas viure el futbol com a jugador i ara et toca viure'l com a entrenador. On pateixes més?

Serà per la pressió que m'autoimposo per fer-ho bé, per agradar a la gent però sens dubte estic patint molt més com a entrenador.

Quines fites et marques?

Acabar el més amunt possible per demostrar que no fan falta jugadors de renom o un pressupost elevat per fer una bona campanya.

Has estat molt lligat al Racing Bonavista, primer com a jugador i després com a directiu. El següent pas seria entrenar-lo?

És un club que vaig fundar junt amb 4 persones més, he jugat allí dos anys, he desenvolupat diverses funcions no obstant de moment a curt i mig termini no em plantejo entrenar-lo.

Aleshores, el teu futur passa pel Torreforta?

L'any que ve ja veurem depenent dels resultats i de com acabi la temporada però de moment estic aquí i vull aprofitar l'oportunitat que m'han donat al màxim.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies