logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Kelme i Futbolcatalunya premien la teva fidelitat

Publicat per: redaccio 16 de desembre de 2013


CONCURS - KELME, una de les empreses de referència mundial a l'esport i la moda, i Futbolcatalunya.com volem acomiadar 2013 i rebre 2014 repartint premis a la fidelitat. Només cal estar atents a la informació que s'enviarà a les xarxes socials aquests propers dies

REDACCIO redaccio@futbolcatalunya.com

Juga amb KELME i Futbolcatalunya // FOTO: KELME

Juga amb KELME i Futbolcatalunya // FOTO: KELME

KELME i Futbolcatalunya.com pregunten i tu respons. Així de senzill. Cada setmana llançarem una pregunta mitjançant les xarxes socials i esperem les vostres respostes a REDACCIO@FUTBOLCATALUNYA.COM, escrivint com a assumpte del correu CONCURS KELME. El termini per a rebre els vostres correus acabarà cada diumenge en curs (el primer serà el 22) i es tancarà l'admissió a les 00.00 hores del dilluns següents. En el cas que hagués més d’un encertant,FutbolCatalunya.com realitzarà un sorteig i KELME enviarà al domicili del guanyador un fabulós premi.

La primera pregunta del nostre CONCURS KELME (‘Mai et no rendeixis’) la podeu trobar als nostres perfils de Facebook i Twitter. Esperem les vostres respostes. El premi, tal com es pot observar en la imatge que il·lustra aquesta informació, és d'una bossa esportiva i una pilota KELME. Animeu-vos i participeu!

ATENTS A LES PROMOCIONS DE KELME

Si tens un equip amateur de futbol sala, aquesta promoció de Kelme t'interessa. La marca de roba i calçat esportiu ofereix la possibilitat d’obtenir un curiós premi als clients que comprin les seves equipacions, la seva pilota oficial de la LNFS o bé les seves noves Kelme Star 360 EVO. Es tracta de participar al Partido de las Estrellas, una oportunitat única per jugar contra un equip de cracks de la Lliga Nacional de Futbol Sala.

DATES DE PARTICIPACIÓ

La promoció estarà vigent fins al 20 de gener, ja que el partit es jugarà al mes de febrer. A la botiga online de KELME tens tota la informació d’aquesta promoció.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies