24 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

José Alberto (G.Manresa) surt de l'hospital

Publicat per: Eduardo Berzosa 18 de març de 2019


El jugador del Gimnàstic Manresa, José Alberto Germán, ha sortit aquest matí de dilluns de l'Hospital de Manresa on va ingressar aquest passat diumenge després de rebre un duríssim cop en el xoc davant el Barcelona juvenil

EDUARDO BERZOSA
José Alberto Gimnàstic Manresa

El jugador del G.Manresa, José Alberto, va patir un cop molt dur al camp/FOTO: E.B.

Un xoc accidentat va portar a José Alberto Germán a l'hospital encara que abans es van viure moments realment delicats sobre el terreny de joc del Gimnàstic Park. Aquest cop fortuït amb un rival del Barcelona juvenil va protagonitzar l'esglai del dia, ja que es van haver d'esforçar moltíssim els serveis mèdics de tots dos equips perquè el futbolista pogués recuperar-se.

Fins a l'arribada de l'ambulància es van viure moments de tragèdia entorn d'un Gimnàstic Manresa que sofria com tots per l'esdevingut.

José Alberto va ser traslladat al centre hospitalari on se li va apreciar pòmul fracturat, envà nasal tocat i molts problemes amb les dents; això va obligar al fet que passés la nit ingressat. No obstant això, aquest matí ja ha sortit i podrà reposar en el seu domicili. "Volem agrair a la nostra família del Nàstic de Manresa tot el suport que hem rebut i a tothom la seva preocupació. Tot ha quedat en un gran esglai. Endavant!!!"". Aquestes han estat les seves paraules a la sortida de l'hospital.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com