21 maig 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Jordi Terés: “Volem participar en totes les inquietuds dels clubs”

Publicat per: redaccio 14 de novembre de 2018


La FCF  ha posat  en  marxa  la  junta  de  delegats,  que  vertebrarà  les  accions conjuntes  a realitzar en les catorze delegacions d’arreu del territori

PREMSA FCF

Jordi Terés,, delegat a Lleida/ FOTO: FCF

La seu central de la Federació Catalana de Futbol ha acollit aquesta tarda la primera junta de delegats del nou  mandat,  formada pels  delegats  a  territori  i  coordinada  pel  vicepresident  Jordi  Terés.

En  la  reunió,  on  també  ha  estat  present  el  president  de  l’FCF,  Joan  Soteras,  s’han  fixat  els  protocols d’actuació de l’òrgan, que com a novetat vertebrarà les accions conjuntes a realitzar en les catorze seus distribuïdes per tota la geografia de Catalunya.

La junta de delegats, que es reunirà amb caràcter periòdic, planificarà i coordinarà el funcionament de les delegacions, a més de posar en comú els aspectes concrets que engloben la seva activitat i el dia a dia,  tant  en  la  vessant  federativa  com  en  l’esportiva,  entre  d’altres  assumptes.

Així  mateix,  la  seva posada en marxa permetrà millorar, agilitzar i optimitzar les tasques a desenvolupar per part de l’FCF sobre el territori.

“Els clubs són la nostra referència”

El president de la FCF ha encapçalat la reunió de delegats/ FOTO: FCF

El vicepresident de l’FCF i delegat a Lleida, Jordi Terés, directiu responsable de la coordinació de la junta de delegats, ha posat l’accent en què el nou òrgan “tindrà els clubs com a referència”, com una eina per “apropar-los la Federació i participar en totes les seves inquietuds”.

A la vegada, també ha destacat que els delegats són “les persones que millor coneixen les necessitats de cada entitat, els seus presidents i les juntes directives”, motiu pel qual es potenciarà la labor de les delegacions per “impulsar un model de treball comú en els principals eixos arreu del territori”

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com