12 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Jordi Roger s'acomiada del Cornellà

Publicat per: Jordi Mestres Rius 6 de juny de 2018


Deu anys després, Jordi Roger deixa la banqueta de la UE Cornellà. La trajectòria del tècnic verd ha estat impressionant al llarg d’una llarga etapa marcada pels èxits

JORDI MESTRES @JordiMestres7 

Comiat de Jordi Roger de la/ FOTO: JORDI MESTRES

Va fer història amb el juvenil i ha fet història amb el primer equip de la UE Cornellà, però Jordi Roger sent que "estic fos i m'he desgastat" i deixa la que ha estat casa seva al llarg dels últims deu anys. No ha pogut aconseguir el miracle de pujar a Segona A, però aquí queden diversos campionats, participacions glorioses en la Copa del Rei i jornades inoblidables per a un equip que busca ara substitut.

Envoltat de tots els seus familiars, companys, tècnics , directius i premsa, Jordi va plorar com mai, ja que era difícil controlar els seus sentiments. "Ho he donat tot en aquests deu anys i haig de donar les gràcies a tothom". Sense voler quedar-se amb un fet aïllat –"mai oblidaré el gol d'Óscar Muñoz en el 90 que ens va donar la salvació davant el Lleida"- Roger admet que "m'he desgastat molt i, quan vaig veure que ens va eliminar l'Sporting, em vaig quedar sense ganes per res"

Campió de Tercera i Campió de la Copa Catalunya/ FOTO: JORDI MESTRES

Andrés Manzano, director general, i Alex Talavera, president, acompanyaven al ja exentrenador qui reconeixia que "en bona part, si sóc entrenador, és per Manzano". El citat director general, que ja busca substitut, no va arribar a intentar convèncer-li "quan em va dir aquest dimarts que se sentia buit!", i no ho va fer perquè "si algú se sent així, no pot seguir, Tots estarem sempre agraïts a Jordi". Idèntiques paraules que va utilitzar Talavera per acomiadar al gran protagonista.

Jordi Roger, excepte sorpresa inesperada, es comprometrà aquest dijous amb la Balompédica Linense per dues temporades.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com