16 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Joan Pau Pérez o Toni Heras, proper president del Palamós CF

Publicat per: redaccio 18 de novembre de 2015


L’actual president, Joan Pau Pérez, i l'exvicepresident, Toni Heras, han presentat la seves candidatures amb l'objectiu de presidir el Palamós C.F. durant els propers sis anys. El proper diumenge 22 es el día D

PERE SUBIRANA/ @Peresubirana
Diumenge 22, eleccions a Palamós / FOTO: @Peresubirana

Diumenge 22, eleccions a Palamós / FOTO: @Peresubirana

Mentre l'actual president, Joan Pau Pérez, aposta per la continuïtat en la seva gestió, després d’haver sanejat el club econòmicament i haver fet un sòlid projecte social i esportiu, el soci Toni Heras, qui va ser directiu i responsable esportiu en matèria de fitxatges en la junta directiva de l'anterior president, Miquel Aguilar, sembla voler tornar per esmenar errors del passat.

D’entrada la candidatura de Toni Heras diu que «apostem per la transparència, la honradesa i la claredat» però la candidatura de 'Som Palamós CF', l’encapçalada per Heras només ha donat a coneixer 6 noms d’una suposada llista de més d’una vintena de futurs directius. Això és transparencia i claredat?

Un dels punts febles de la candidatura de Joan Pau Pérez (Fem Palamós CF) és que a causa d’un error administratiu, legalment mai ha constat com a president del Palamós CF. De fet el soci i exdirectiu del club, ara en el grup de Toni Heras, Antón Suñer, ja ho va advertir en la darrera assemblea de socis i ja en plena campanya va manifestar sense complexos que "aquest sr (referint-se a Joan Pau Pérez) mai ha estat president del club, estem davant de l'estafa més gran de la història del Palamós CF”.

Joan Pau Pérez, per la seva part, és va defensar dient que "Potser mai he estat president, però no vaig sortir corrent. Vaig ser l'únic que em vaig quedar quan em varen venir a buscar, i amb dos collons hem tirat el club endavant i l’hem sanejat eceonòmicament” Pérez només demana: “memòria, per favor, memòria. S’ha demostrat que el club pot rutllar sense president, però mai amb una gestió incorrecta”.

Amb aquest arguments, entre molts d’altres, el Palamós CF viura aquest proper diumenge un fet inedit en els seus 117 anys d’història: Unes eleccions a la presidencia del club.

ELS PERFILS DELS DOS CANDIDATS:

- Joan Pau Pérez del Pino, candidat de "Fem Palamós Club de Futbol".

En Joan Pau té 52 anys, està casat i té 2 fills, un fill i una filla. La seva professió és la de consultor de Serveis Generals. En els 2 darrers anys ha estat el màxim responsable del Palamós Club de Futbol. Anteriorment va estar vinculat a la Fundació Esportiva Palamós durant 9 anys, 4 d’ells com a president. Com a futbolista va jugar al Sant Antoni, Pals, a la Penya Tinolis d’empreses i a futbol sala.

Durant 13 anys va ser membre de la Comissió del Carnaval, així com membre de l’AMPA de l’escola Vedruna de Palamós.

- Antoni Heras Domingo, candidat de "Som Palamós Club de Futbol"

En Toni té 55 anys, està casat i té dues filles. És mecànic i gerent de la Planxisteria Sant Antoni. Va ser directiu del Palamós Club de Futbol en diferents etapes, amb David Ferragut, Emili Caballero, Juli Torrent i vicepresident esportiu amb Miquel Aguilar.

Com a futbolista va jugar fins als infantils amb el Palamós però per una lesió ho va deixar. Anys després va tornar a jugar amb l’amateur del Palamós, passant pel Calonge, on s’hi va estar 7 anys. Avui encara juga amb l’equip de veterans del Palamós Club de Futbol.

FOTO: UN DELS DEBATS ELECTORALS ENTRE JOAN PAU PÉREZ I TONI HERAS ALS ESTUDIS DE TV COSTA BRAVA

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com