18 gen. 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Javi Lara i David Jiménez destaquen l'ambició de l'Hospi

Publicat per: redaccio 7 de juny de 2018


Són les dues primeres noves cara de l'Hospi 2018-2019: David Jiménez i Javi Lara. Tots dos arriben per reforçar un bloc amb l'únic objectiu de l’ascens encara que els protagonistes prefereixin centrar-se, primer, a aconseguir la promoció

Presentació de Javi Lara i David Jiménez a L'Hospitalet /FOTO: CELH

Després de l'adéu a Manzi, Reynoso, Ñoño, Sierra,  Sergi Puig, Alonzo, Imaz i Draman, ara com ara, el director esportiu Jonathan Risueño s'ha posat a treballar i ja han aterrat els seus dos primers reforços. 'Els fitxatges han de millorar el nivel i això farà que la plantilla creixi. Per exemple,  aquest any volem tenir 3 o 4 davanters de qualitat', va comentar el responsable de confeccionar la nova plantilla al costat del tècnic Xavi Molist. El primer ja ha arribat.

Ballesté: “Intentarem ser primers"

El migcampista d'Esplugues Javi Lara deixa als seus 30 anys el Prat per "fer un pas important en la meva carrera, vinc a un club molt destacat en la categoria. Cal tenir els peus a terra, primer classificar-nos pel play off, i desprès veurem". Javi Lara creu que "el projecte és ambiciós en l'Hospi".

Idèntic terme va utilitzar el davanter gavenc David Jiménez després del seu pas per l'Europa aquesta passada temporada. 'És un projecte ambiciós i no ha estat molt difícil acceptar l'oferta de Jonathan Risueño".

Qui en aquesta ocasió va ser molt més rotund a l'hora de parlar sobre el futur va ser el president Santi Ballesté doncs "els objectius han de ser diferents dels de la temporada passada. Ara intentarem ser primers"

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com